Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARTWOOD FESTIVAL 2016

Pozivamo vas na sudjelovanje na prvom Artwood festivalu u Hrvatskoj!

Artwood festival
Foto: PR FOTO
1/4
15.02.2016.
u 15:47

Natječaj za prijavu produžen do ponedjeljka, 15.02.2016.

Ako imate ideju za izradu drvene skulpture ili instalacije na otvorenom prostoru jedne od najpoznatijih party plaža na Jadranu, ali i cijelom svijetu, prijavite se na Natječaj i provedite zabavno i kreativno ljeto na otoku Pagu.

ŠTO JE ARTWOOD FESTIVAL?
Međunarodna umjetnička manifestacija čiji je cilj poticanje osmišljavanja, izrade i predstavljanja originalnih autorskih drvenih skulptura i instalacija na otvorenom prostoru.

ZAŠTO ARTWOOD FESTIVAL?
Vjerujemo da umjetnost i zabava imaju nešto zajedničko, a to je sloboda. Sloboda koja potiče ljudsku inspiraciju i kreativni duh. S tim na umu, Artwood festival u isto vrijeme i na istom mjestu okuplja umjetnike željne novih iskustava i zabave, dajući im mogućnost samostalnog i timskog kreativnog izražavanja bez ograničenja!

KADA I GDJE ĆE SE ODRŽATI ARTWOOD FESTIVAL?
Početkom mjeseca lipnja na Bura Bura plaži na otoku Pagu
, svjetskoj top party destinaciji. Bura Bura plaža, zajedno s plažom Zrće, mjesto je na kojem se nalaze tri kluba koja pripadaju među top 50 klubova na svijetu po izboru DJ Maga.

KAKO SE PRIJAVITI NA ARTWOOD FESTIVAL?
Ispunite on-line prijavnicu koja se nalazi na web stranicama Festivala te pošaljite zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom. Prijava mora sadržavati: osobne podatke o autoru, profesionalni životopis, dokumentaciju o prijavljenom radu s tehničkim podacima o radu (naslov, dimenzije, tehnički opis rada), izjavu autora o vlastitom umjetničkom radu. U sklopu dokumentacije obavezno je poslati skicu, nacrt ili fotografiju rada, te presliku putovnice autora.

ŠTO VAM JE OSIGURANO?
Organizacija Artwood festivala osigurava vam troškove puta u iznosu do 360 kn, smještaja i hrane za vrijeme trajanja Festivala, materijal te tehničku podršku potrebnu za izgradnju radova. Kako bismo mogli osigurati sve potrebne materijale za izradu radova, u prijavi je potrebno jasno naznačiti o kojoj količini i vrsti materijala se radi. Ukoliko sudionik želi donijeti vlastiti materijal za izradu rada, to je potrebno napomenuti u prijavi pod poljem „tehnički opis rada“.

ŠTO MOŽETE OSVOJITI?
Najbolja tri rada
 bit će nagrađena u iznosu od:
1. mjesto: 1500 kn
2. mjesto: 1000 kn
3. mjesto: 500 kn

Najboljih deset radova ostat će izloženo na lokaciji Bura Bura Beach tijekom cijelog ljeta 2016.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte nas na e-mail info@artwood.com.hr.

Više saznajte ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije