Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 209
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li koga?

Pouzdani i nesebični: Ovo su najsuosjećajniji horoskopski znakovi!

shutterstock
10.01.2023.
u 06:00

Stajati uz druge ljude kako bi bili sretni i zadovoljni njihov je životni motiv i mogu učiniti sve da to ispune.

Rijetko naiđemo na ljude koji su suosjećajni prema svima. Oni nose urođenu dobrotu i nikada ne oklijevaju pružiti pomoć onima kojima je potrebna. Njihovi postupci su potpuno iskreni, a imaju potencijal učiniti više kako bi pomogli drugima. Budući da su suosjećajni, takvi pojedinci mogu razumjeti tuđu bol i uvijek na kraju stavljaju potrebe drugih ispred svojih. Prema astrologiji, ovi horoskopski znakovi su najsuosjećajniji i uvijek pomažu drugima.

Riba
Ovaj znak poznat je po svom suosjećajnom, izrazito empatijskom i osjetljivom ponašanju. Budući da su vodeni znak, ovi ljudi istinsku radost pronalaze u pomaganju drugima. Oni mogu pristati na kompromis u pogledu svojih zahtjeva samo da bi usrećili svoje bližnje i drage osobe, kako piše Pink villa.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Rak
Još jedan vodeni znak koji je poznat kao suosjećajan, Rakovi mogu učiniti sve da utješe one kojima je to potrebno. Ove osobe su profesionalci u preuzimanju tereta svojih voljenih i ulažu sve napore da ih riješe. Osobe rođene u znaku Raka nikada ne oklijevaju raditi danonoćno samo kako bi zadovoljile druge ljude.

Jarac
Jarac je sklon surađivati ​​i prilagođavati se željama kako bi izašao u susret drugima. Ove se duše uvijek pridržavaju želja drugih prije nego što donesu bilo kakvu odluku, pa čak i ako im nanese štetu, prihvatit će je bez razmišljanja. Uvijek se možete osloniti na Jarca koji će biti uz vas tijekom životnih padova.

Vaga
Zračni znak Vaga zna koliko vrijedi povjerenje i kakav je osjećaj kada se nema na koga računati tijekom mračnih dana. Stoga se bore za druge čak i ako je potrebno ostaviti svoje potrebe u drugom planu. Stajati uz druge ljude kako bi bili sretni i zadovoljni njihov je životni motiv i mogu učiniti sve da to ispune.

Ne mogu se 'isključiti': Ovim horoskopskim znakovima samo je posao na pameti!

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:08 10.01.2023.

Svaki znak ima nesto negativno ili pozitivno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije