Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
barbiemanija

Potrošila je 200 tisuća dolara kako bi izgledala kao Barbie lutka: 'Želim biti skroz plastična'

Alicia Almira
18.10.2023.
u 10:30

Alica je odlučila dati otkaz sa svoje pozicije stručnjakinje za odnose s javnošću kako bi se preselila u Veliku Britaniju i ostvarila svoj san – izgled Barbie lutke.

Šveđanka koja je potrošila skoro 200.000 dolara kako bi izgledala kao Barbie tvrdi da je uklonila sve tetovaže sa svog tijela kako bi još više ličila na popularnu lutku. 31-godišnja Alicia Almira posljednjih je nekoliko godina pokušavala drastično promijeniti svoj izgled. Imala je nekoliko operacija, uključujući filere, botox, implantate za dojke i rinoplastiku, prenosi New York Post.

Također, Alica je odlučila dati otkaz sa svoje pozicije stručnjakinje za odnose s javnošću kako bi se preselila u Veliku Britaniju i ostvarila svoj san – izgled Barbie lutke. Ali Alicia, koja je poznata po svojim kontroverznim fotografijama na društvenim mrežama, otišla je korak dalje i uklonila tetovaže s cijelog tijela.

VEZANI ČLANCI: 

Prethodne Almirine fotografije na društvenim mrežama pokazuju da je imala tetovaže na vratu, rukama, prsnoj kosti, rukama, bedrima i gležnjevima. Međutim, nedavne slike pokazuju da su tetovaže sada potpuno nestale, što je izazvalo pomutnju na internetu. 'Uklonila sam sve svoje tetovaže i pokazalo se da izgledam još plastičnije nego prije', rekla je.

 

Nije jasno je li Almira profesionalno uklonila svoje tetovaže laserskim tretmanima ili je koristila šminku da prikrije tintu. Međutim, fanovi su bili zapanjeni. Jedan je rekao da je izgledala 'apsolutno zapanjujuće', a drugi je dodao: 'O, Bože, izgledaš predobro, Barbie'. 'Savršeno. Bolje nego prije. Predivna odluka! Ti si divna Barbie princeza', komentirao je treći korisnik, a četvrti se nadovezao: 'Vau, stvarno izgledaš kao lutka'.

VEZANI ČLANCI: 

Almira je nedavno podijelila i svoje osvrte na feminizam, rekavši da se ne slaže s time da 'trebamo biti potpuno ravnopravne'. 'Vjerujem da je uloga žene zadovoljiti svog muškarca i biti najbolja moguća supruga’, dodala je, 'Idealan izgled koji želim postići je najplastičniji, fantastičan, prenaglašen, seksualni izgled'. Rekla je da je se često vrijeđaju zbog njenog izgleda i načina razmišljanja, ali ona želi ostati svoja, dodajući: 'Ne možete me uvrijediti ako se ja ne sramim'.

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije