Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj žao

Muškarac ju je ostavio na spoju jer je naručila hranu za 173 eura: Očekivala je da on sve plati

Tik Tok
17.10.2023.
u 12:30

Naručila je 48 kamenica, a nakon toga i glavno jelo

Jedna je žena izazvala kontroverzu na internetu nakon što je naručila hranu u vrijednosti od 150 funti (173 eura) na prvom spoju očekujući da će on platiti račun. Žena imena Equana sa sjedištem u Atlanti, naručila je hranu koja je uključivala 48 kamenica, ali nije očekivala da će platiti ni centa - pa je muškarac otišao, piše The Sun.

Na društvenim mrežama mlada je žena pokazala sve što je naručila na spoju koji je iznenada završio kada je on pobjegao nakon što je vidio ukupni račun. Equana je otkrila da je par razgovarao neko vrijeme kada ju je on pitao bi li se htjela naći na piću za prvi spoj. Otišla je u restoran i naručila nekoliko martinija s kapljicama limuna i četiri tanjura kamenica - na njegovo iznenađenje. Svaki tanjur je koštao 15 dolara, a u isječku je objasnila: “Joj, kad je došao četvrti tanjur, gledao me ludo. Nije me bilo briga. Dušo, pozvao si me van. Jest ću", rekla je.

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters ♬ original sound - EquanaB

No nije tu stala - nakon što je pojela 48 kamenica prelivenih limunom i ljutim umakom, nastavila je uzimati glavno jelo od kolačića od rakova i krumpira. Equana je uživala u životu ispijajući piće i uživajući u ukusnoj morskoj hrani. Ali kad je stigao račun, njezin pratilac odmah je otišao u kupaonicu - i više se nije vratio.

Zaprepaštena njegovim postupkom i time što je morala sama platiti za sebe, poslala mu je poruku: "Ludo je tako pobjeći da ne moraš platiti." No, on je ostao pri svome, tvrdeći da je samo ponudio piće i da će joj novac za to prebaciti. Platila je račun od 150 funti ostavivši napojnicu od 10 funti.

Isječak je od tada postao viralan s više od tri milijuna pregleda na njezinom TikTok računu @equanaaa. Video je bio preplavljen komentarima korisnika društvenih mreža i činilo se da su se mnogi podijelili oko toga tko je u krivu, a mnogi su tvrdili da je ona. Jedna je osoba napisala: "On ima najbolje 'pričaj mi o svom najgorem iskustvu na spoju'"" "I ja bih otišao", napisao je drugi.

Treći je komentirao: "Pametan frajer. Vidio je crvenu zastavu i odmah odustao." "Trebalo bi vam biti neugodno", tvrdio je četvrti.  Netko drugi je dodao: "Taj je čovjek izbjegao metak. Samosvijest je lijepa stvar."

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

 

Komentara 2

WA
wannabenovinari
12:45 17.10.2023.

Koja pošast od žene. Ima takvih više nego se misli, samo su manje sirove i bolje znaju zapakirati da puno traže, a nude malo do ništa.

TO
tomislav10
13:29 17.10.2023.

To je stvar između njih dvoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije