Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli taj osjećaj

Potrošila 375 tisuća kuna da bi izgledala kao popularna lutka: 'Nos mi je toliko malen da sam se skoro ugušila'

Instagram
28.04.2020.
u 10:05

Zbog izolacije zbog koronavirusa, Steffi više ne može ići na svoje mjesečne injekcije pa je stvari uzela u svoje ruke. U budućnosti planira napraviti mnogobrojne operacije kako bi postigla svoj cilj, iako joj ugrožavaju život.

Steffi Mulic iz Stockholma odrasla je igrajući se s popularnim Bratz lutkama, a postale su joj toliko drage da je cijeli svoj život posvetila kako bi izgledala poput njih. Budući da su joj majka i teta obje u modnoj industriji, Steffi se upoznala s kozmetičkim operacijama kada je imala samo 13 godina, kada je i napravila prvo povećanje usnicea, prenosi metro.co.uk.

Sada ova 20-godišnjakinja svaki mjesec potroši više od deset tisuća kuna da poveća svoje usnice kako bi sve više izgledala kao lutka. S operacijama je počela kada je imala 17 godina, a do sada je potrošila oko 375 tisuća kuna. No, zbog izolacije zbog koronavirusa, Steffi više ne može ići na svoje mjesečne injekcije pa je stvari uzela u svoje ruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Living @bratz 👱🏼‍♀️ i Will never stop i love it!💖💕xoxo

Objavu dijeli 💓THE LIVING BRATZ DOLL™️💓 (@blondiesteffi)

Tijekom ožujka upisala se na tečaj povećanja usnica te krajem ožujka dobila je svoje certifikat i potvrdu da samostalno može povećati svoje usnice. Od tada počela je svoje usnice povećavati jednom tjedno i ništa je ne može spriječiti od izvršavanja svog cilja, čak ni incidenti koji joj ugrožavaju život.

Prije mjesec dana, Steffi se skoro ugušila tijekom spavanja jer nije mogla disati  zbog nateknute usnice i premalih nosnica, koje su rezultat mnogobrojnih operacija. Priznala je da obožava svaki put kada ne može disati jer to znači ‘da je jedan korak bliže da postane prava Bratz lutka.’ “Moj nos je toliko malen da mogu disati samo kroz usta. Kada sam spavala, moje usne su toliko natekle da nisam mogla doći do zraka. Morala sam staviti glavu u zamrzivač kako ne bih umrla, ali bilo je vrijedno”, ispričala je. "Volim kada ne mogu disati jer znam da sam bliže cilju. Kada me pitaju je li to vrijedno mog života, samo kažem da to je moj život."

No ona ne staje ovdje. Nakon što završi izolacija, planira napraviti dvije brazilske operacije stražnjice, ugraditi implantate, izvaditi određen broj rebra, ugraditi punila za obraze, trajno promijeniti boju očiju u ljubičasto te operacijom promijeniti izgled svojih stopala. “Imam cilj da izgledam isto kao Bratz lutka, one me oduševljavaju. Igram se njima otkako ima pet godina i uvijek sam mislila da su posebne i prelijepe, ne kao dosadne Barbie lutke. One su više plastične i imaju veće usne”, objasnila je Steffi.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije