Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna situacija

Živuća lutka za napuhavanje ima zdravstvenih problema zbog kiruškog povećanja vagine

Mary Magdalene
13.12.2019.
u 16:38

Ova mlada "umjetnica" iz Toronta potrošila je vrtoglave iznose na estetske operacije kako bi postigla svoj cilj

Mary Magdalene je 24-godišnjakinja iz Toronta koja je posvetila svoj život tome da postane živuća lutka na napuhavanje. Za promjene na svom tijelu dala je već više od 100.000 dolara, od kojih su tri povećanja grudi, brazilsko podizanje stražnjice, a i posebno napravljena vagina

Dok mnoge žene žele estetski smanjiti svoju vaginu, Mary želi imati najveću vaginu na svijetu. Njena estetska operacija rezultirala je sa naticanjem i bolovima zbog čega joj često treba i pomoć liječnika.

- Puno je bolja nego što je bila prije, ali imam malih problema s mastima pa ću morati ići na injekcije dok ju ne izravnam. Brinem se zbog jedne strane jer je veća nego druga, ali to je vjerojatno zbog oticanja - opisala je svoje probleme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

love my female ballsack 💕💕💕💕💕

A post shared by Mary Magdalene (@xomarym) on

Mary tvrdi kako su sve njene estetske operacije vrijedile jer joj se povećalo samopouzdanje

Mary, koja je i influencerica na Instagramu, tvrdi kako je njen "zavidan izgled" prouzrokovao automobilske nesreće, a i muškarci su je počeli pitati za brak. Sebe smatra i umjetnicom i to zato što svoja djela izrađuje svojom vaginom. Zato i treba redovita poboljšanja i dodatne estetske operacije, kaže.

Ako joj injekcije ne uspiju, Mary će otići na kiruršku reviziju i pronaći način na koji će uspjeti u svom cilju. 

Komentara 4

Avatar Forest Trump
Forest Trump
19:29 13.12.2019.

Jel joj te zahvate radi vulkanizer ili lječnik ???!!!

PR
predator57
22:35 13.12.2019.

Žalosno, ali ipak nju trebalo je liječiti. Sad je prekasno, zakazale institucihe.

DA
Daddycool
19:17 13.12.2019.

O kojoj umjetnosti se Radi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije