Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Držite li ju kako treba?

Postoji pravilan način? Uz pomoć ove spravice djeca će naučiti kako zapravo treba držati olovku!

Shutterstock
20.02.2019.
u 15:55

Za djecu koja se muče s držanjem olovke ili im se tresu ruke, ovo je odlična stvar za "popravljanje linija"

Tvrtka Nine Months Sober lansirala je prozvod koji se sastoji od tri mala pomagala, a zove se Learning Writing Tool. Pomaže djeci staroj od tri do 13 godina da nauče pravilno držati olovku ili kemijsku. Stoji oko 80 kuna.

Foto: Nine Months Sober

Kako piše na stranici tvrtke ovi proizvodi "efektivno sprečavaju da se palac i kažiprst preklapaju, smanjuje mogućnost za greške i popravlja dječje sposobnosti pisanja", piše Popsugar. 

No, ne čini se kako su baš svi oduševljeni ovim spravicama. Ispod Facebook posta koji predstavlja Learning Writing Tool, korisnici su pisali da bi trebalo pustiti djecu da pišu kako žele. "Napokon! Ne znam koliko sam noći ostala budna i razmišljala o tome kako mi dijete krivo drži olovku...", napisala je jedna korisnica sarkastično. 

"Zašto mora postojati samo JEDAN pravilan način? Ja ne držim olovku tako, a ni moja djeca. Dok god pišu, je li bitno kako drže olovku?", stoji u jednom komentaru. 

"Neka drže olokvu kako žele, dok god dobro pišu!", piše jedan korisnik. Drugi se pak šale pa pitaju: "Kako smo mi preživjeli svoje djetinjstvo bez ovoga?" Neki ipak misle kako je ovo super stvar pa kažu kako su i sami isprobali i da stvarno djeluje. 

U zagrebačkom Princessu možete kupiti najbolje krafne, a evo kako nastaju:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije