Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Poslije svadbe J. Popović Volarić Jelenu nije prenio preko praga

veljača
Slavko Midzor
30.12.2009.
u 15:19

Glamurozna proslava održana je u zagrebačkom restoranu Apetit, a inspiracija za interijer nađena je u pripovijetki “Mećava” ruskog književnika A. S. Puškina, u kojoj se ruska bogatašica i mladi oficir zavjetuju na vječnu ljubav.

Ljubavna priča bivše glumice, a danas kolumnistice i scenaristice Jelene Veljače i glumca Janka Popovića Volarića poslije nešto više od dvije godine veze dobila je najljepši mogući epilog. Kao što je već poznato, građanski brak sklopili su 26. prosinca, a kumovi su im bili Jelenina najbolja prijateljica Petra Dugandžić i Jankov bratić Dinko Telećan, prevoditelj i putopisac. 

Glamurozna proslava poslije izrečenog “da”, nakon kojeg je mladenka postala Jelena Popović Volarić, održana je u zagrebačkom restoranu Apetit koji je, kako prenosi časopis Story, za tu prigodu preuređen, a inspiracija za interijer nađena je u pripovijetki “Mećava” ruskog književnika A. S. Puškina, u kojoj se ruska bogatašica i mladi oficir zavjetuju na vječnu ljubav. Jelenina vjenčanica od francuske čipke, koju je izradila američka dizajnerica Monique Lhuillier, do zadnjeg je trenutka bila tajna za sve, pa tako i za Janka, a kupljena je u Londonu. Uz nju je nosila cipele Louboutin, koje joj je dragi kupio za prošli rođendan. 

Janko je bio odjeven u tamnosivo odijelo dizajnera Ivice Klarića. Svatove je zabavljao bend Loco iz Srbije, a mladenci su svoj prvi ples otplesali uz pjesmu “Romeo i Juliet” Dire Straitsa. Na jelovniku su bila njihova omiljena jela: tatarski biftek, hrustavi ravioli, pečena patka, a torta je bila bijela i posuta laticama. U jednom trenutku prisutnima je puštena projekcija slika kad su oboje bili mali. A na odlasku, kako bi se zaokružila ta njihova “ruska” priča, svojim gostima Jelena i Janko dijelili su za uspomenu umjetnički izrađene babuške, knjigu i ulaznice za predstavu “Mećava”. Prvu bračnu noć proveli su u hotelu The Regent Esplanade, a kako doznaje Story, Janko svoju dragu nije prenio preko praga. Uskoro odlaze na dug medeni mjesec, no prinova im još nije u planu jer žele neko vrijeme uživati jedno u drugome i svojoj ljubavi.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:24 30.12.2009.

Treba ti novac?? Zaradi novac klikanjem na reklame! Nećeš zaraditi tisuće kuna (barem ne u početku), ali i 100 kuna (20$) je također vrlo dobra zarada -----> http://www.neobux.com/?rh=4E696B6F6C6131343038 P.S. Ja sam dosad zaradio 86.15$ (430.75 kuna) ---> probaj jer nemašaš što izgubiti osim 3 minute svojeg vremena! -----> http://www.neobux.com/?rh=4E696B6F6C6131343038

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije