Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Posjet Firenzi može biti zaista čaroban

megabon
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
13.12.2013.
u 08:30

Ako ste ljubitelj umjetnosti i obožavate otkrivati slatke gradiće diljem svijeta, onda je ova Megabon ponuda odmora na par koraka od Firenze kao stvorena za Vas. Korak po korak, od Brunelleschi katedrale, grandiozne katedrale Duomo, do mosta Ponte Vechhio i kapele obitelji Medici, Capelle Medici – šetnja ova kolijevkom renesanse nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Posjet Firenzi može biti zaista čaroban ako odaberete super povoljan Megabon paket za samo 529 kn koji vama i vašoj boljoj polovici omogućuje 2 noćenja s doručkom u šarmantnoj Villi Roseto te korištenje bazena i degustaciju tipičnih suhomesnatih proizvoda Toskane i sira pecorino.

Villa Roseto smještena je u mjestašcu San Casciano in Val di Pesa, u blizini Firence i usred zelenih pejzaža, valovitih brdašaca i prostranih vinograda na koje se oslanja proizvodnja poznatog vina chianti. Vila u starom seoskom stilu će vas srdačno primiti i oviti u toskansko ozračje, koje je nevidljivo, ali ga je svakako moguće osjetiti. To je hotel sa 4 zvjezdice i posjeduje unutarnji bazen i lijepo opremljen vrt, a u njemu ćete naći sobe u klasičnom stilu sa jednostavnim namještajem koje odaje osjećaj domaćeg.

Razloga zašto posjetiti Firencu nikada ne fali, a osim priča ispričanih u kamenu velikih talijanskih majstora koji su živjeli i radili u Firenci, Donatella, Michelangela, Da Vinchija, Boticella i drugih, grad vam nudi i kvalitetnu gastronomsku ponudu i kvalitetna vina, koja će biti najbolji suvenir za vaše najdraže te "Gelato Artigenale" ili prirodni sladoled, koji je tako dobar da prija i u hladnijim mjesecima. Nikako ne propustite ni čarobnu panoramu grada koja se pruža s okolnih brežuljaka a ako u posjet Firenci dođete u drugoj polovici siječnja svakako otiđite na sajam čokolade – Fiera del cioccolato na Piazzi Santa Croce, jer će vrhunska čokolada najboljih talijanskih majstora zadovoljiti i najzahtjevnije gurmansko nepce.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?