Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sami ili s njim?

Položaj spavanja otkriva sve o vašoj ljubavnoj vezi

Spavanje
Foto: Thinkstock
27.02.2014.
u 21:45

Neki parovi vole se spojiti i kad spavaju, drugi pak vole slobodu kreveta.

Neki parovi vole se spojiti i kad spavaju, drugi pak vole slobodu kreveta. Treći spavaju isključivo sami...

Što položaj spavanja govori o vašoj vezi?

Udaljeni ste

Ako vaš partner spava na najudaljenijem kraju kreveta, ne dodirujete se tijekom noći i međusobno ste okrenuti leđima, to bi mogao biti znak da vam veza i nije u najboljem stanju.

Ovo može biti podsvjestan znak da se međusobno udaljavate. Ipak, ne trebate očajavati – sve dok ostali aspekti vaše veze i intimnosti funkcioniraju ne bi trebali imati razloga za brigu, vaš partner je vjerojatno navikao na dosta prostora i udobnosti u krevetu. Ako i u svakodnevnom životu otkrijete probleme, znači da biste trebali razgovarati s partnerom i da se više potrudite oko vašeg odnosa.

Zagrljaj

Ako ste vi i partner okrenuti licem u lice i spavate zagrljeni, znajte da je ovaj položaj najpopularniji kod upravo vjenčanih parova ili onih koji su tek počeli vezu, jer podsvjesno predstavlja našu potrebu da se sjedinimo sa partnerom i da mu budemo što bliži.

Ovaj položaj pokazuje da ste vrlo zaljubljeni i otvoreni jedno prema drugom.

Vaša glava na njegovom ramenu

U ovom položaju jedan partner leži na leđima, a drugi leži kraj njega i odmara glavu na njegovom ramenu.

Ovaj položaj obično znači da partneri traže jedno u drugom utjehu i da se pružaju jedno drugom podršku u emocionalnom smislu.

Obgrljeni

U ovom položaju ležite na boku, a partner vas grli s leđa. Ovo je vrlo blizak položaj, koji ulijeva sigurnost, ali i vrlo erotičan položaj. Najpopularniji je kod parova koji se veoma dobro poznaju i koji se jako vole.

Opuštena bliskost

Ovaj je položaj slična prethodnom, ali je razlika u tome što ostavljate malo razmaka između sebe i partnera. Usprkos tome, među vama postoji stalni kontakt – nogom, rukom, koljenom ili nekim drugim dijelom tijela. Ovaj položaj je najčešći kod parova koji su zajedno 5-6 ili više godina. Osjećaju se dovoljno sigurno i udobno.

>>Zzzzzz...Ovih 9 stvari o snovima sasvim sigurno niste znali

>>Jeste li među onima koji nakon seksa odmah zaspu? Evo što to otkriva o vama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije