Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu bilo jasno što se događa

Poljubio je djevojku na prvom spoju i usne su mu počele gorjeti: 'Šokirao sam se kada sam doznao zašto me bole!'

Shutterstock
02.08.2023.
u 12:30

Ottie se borio s vatrenim trncima i nakratko je pomislio da bi mogao biti alergičan na svoju partnericu

Jedan muškarac opisao je svoj šok nakon što su mu usne počele gorjeti odmah nakon što je poljubio svoju partnericu na spoju. Naime, Ottie Clarke sa svojim prijateljem Jakeom Craigom vodi podcast u kojem dvojac često razgovara o svojim ljubavnim životima. U nedavnoj epizodi emisije Ottie je otkrio da je osjetio neobično žarenje na usnama nakon što je poljubio ženu na prvom spoju, piše Daily Mail.

Ottie se borio s vatrenim trncima i nakratko je pomislio da bi mogao biti alergičan na svoju partnericu, no ona je ubrzo objasnila situaciju nakon što je Australac iznio svoj problem. Žena je jednostavno imala sjajilo za punije usne, koje sadrži blage iritanse koji utječu na širenje krvnih žila, uzrokujući privremeno oticanje usana osobe.

@relateables69 Girls are wild please explain #fyp ♬ original sound - relateables

Ottie je podijelio detalje o iskustvu u videu. "Bio sam vani s tom ženom, a kao i svaki dobar spoj, završio je poljupcem. Počeli smo se ljubiti, a onda smo se povukli i ponovno krenuli razgovarati, ali moje usne počele su gorjeti. Razmišljao sam o tome što se događa, razmišljao sam o večeri – jesmo li naručili pizze s jalapeñosima? Jesam li alergičan na nju? Što se događa?"

Ottie je na kraju popustio i pitao svoju partnericu zna li zašto ga usne peku. Čovjek se zatim obratio prijatelju i objasnio mu koncept sjajila za punije usne. "Jesi li znao da djevojke upotrebljavaju balzam za usne koji je namijenjen tome da napuhne usne da izgledaju veće?" Ottie je upitao Jakea.

Ottie je otkrio da većina njegovih muških prijatelja nije imala pojma o sjajilima za punije usne. "Ne mogu vjerovati da djevojke stavljaju balzam za usne i namjerno si izazovu alergijsku reakciju kako bi im usne izgledale veće", rekao je Jake zbunjeno.

VEZANI ČLANCI:

Mnoge su žene podijelile svoju naklonost prema tom predmetu. "Znala sam da se radi o tome čim sam čula da su se poljubili i da su ga nakon toga pekle usne", napisala je jedna žena. "To je samo malo sjajilo za usne koje ti napuhuje usne, ništa strašno", komentirala je druga. "Ne osjećam ništa kad ga stavim – ali sviđa mi se kako izgleda", dodala je treća.

Jedna žena rekla je da je njezin dečko imao sličnu reakciju kad ju je poljubio dok je nosila sjajilo. "Moj se dečko ponašao kao da su mu usne otpale", otkrila je. Neki muškarci nisu mogli razumjeti zašto bi žene prije spojeva koristile sjajila za puniji izgled usana. "Razumijem zašto bi željela povećati svoje usne, ali zašto bi to stavila ako zna da će poljubiti tipa?", upitao je jedan. "Ne razumijem zašto žene rade takve stvari", rekao je drugi.

Žena si s kanom nacrtala pjegice, no nisu ispale kako je zamislila: "Izgledam kao Fiona!"

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:54 02.08.2023.

Zmija ga ugrizla, kao i praoca Adama ..

KU
kuramela
17:14 02.08.2023.

One su spremne na svaku prijevaru samo da se dobro udome.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
16:31 02.08.2023.

Crvena zastava. Nije se spremila za njega već ima svoje fiks ideje. Nije posvećena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije