Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doznala preko Facebooka

Pokrenula međunarodnu potragu za nestalim dečkom: Na kraju saznala da se vratio doma supruzi i djeci

Instagram/rachel_walters
13.06.2022.
u 14:30

Približno šest tjedana nakon njegovog odlaska, napisala je objavu na Facebook grupi te se nadala da će netko moći dati pojedinosti o tome gdje se nalazi.

Amerikanka s kineskom adresom pokrenula je međunarodnu potragu za svojim nestalim dečkom, da bi na kraju otkrila da se vratio doma u Norwich u Engleskoj, svojoj supruzi i djeci. Rachel Water ostala je "slomljenog srca" kada je njezin partner Paul McGee otišao u "posjet" Velikoj Britaniji u travnju, ali se nikad nije vratio. 

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

Približno šest tjedana nakon njegovog odlaska, napisala je objavu na Facebook grupi te se nadala da će netko moći dati pojedinosti o tome gdje se nalazi. Objavila je zajedničku fotografiju nastalu u Kini i napisala da je "zabrinuta da se nešto dogodilo", piše The Sun. Objava je glasila:

- Imam neobičan upit. Moj dečko, Paul McGee i ja živimo u Shenzenu u Kini. Otišao je doma u Norwich početkom travnja u posjet i trebao se do sada vratiti u Kinu. Međutim, nisam se čula s njim neko vrijeme i brinem se da se nešto dogodilo. Ako netko nešto zna, neka mi se javi. 

Objavu je vidio prijatelj McGeejve partnerice iz Norwicha koji je napisao:

- Nije baš smiješno. On ima suprugu i djecu i stvarno suosjećam s njom. 

Waters, koja inače redovito postavlja "fejlove" sa spojeva na svoj YouTube kanal, naknadno je uklonila objavu. Prijatelj para rekao je za medije:

- Paul i njegova partnerica nisu se vidjeli dvije godine. Bili su razdvojeni, dobili djecu, a zatim su odlučili pružiti si još jednu priliku.

Također, poznanik para tvrdi da se odnosi između Waters i MyGeeja nisu "preklapali" s odnosima McGeeja i njegove partnerice.

Inače, McGee je radio u Kini gdje je ostao tijekom pandemije, kad je započeo vezu s Rachel, inače profesionalnom odbojkašicom i brend menadžericom.

Mladić peče hamburgere, odreske i torte u automobilu na suncu u kojem temperature dosežu skoro 100°C

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije