Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja promjena!

Pokazala kako izgleda sa i bez šminke i sve šokirala: Nevjerojatna transformacija!

TikTok
15.09.2022.
u 12:30

Šminkerica, koja ima 467 tisuća pratitelja, nema prednje zube, ali koristi umjetno zubalo i šminku kako bi nasamarila ljude i pokazala drastičnu transformaciju

Jedna žena ostavila je ljude na društvenim mrežama zaprepaštene svojom nevjerojatnom transformacijom. Naime, kako prenosi The Sun, na TikToku poznata kao Lashes And Losing, podijelila je video u kojem je pokazala kako izgleda bez i sa šminke.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Šminkerica, koja ima 467 tisuća pratitelja, nema prednje zube, ali koristi umjetno zubalo i šminku kako bi nasamarila ljude i pokazala drastičnu transformaciju. Uz video je napisala: "Dakle, moj zadnji video je uklonjen zbog uvredljivog ponašanja. Zar ne bi trebao biti kažnjen komentator? Eh TikTok?", osvrćući se na komentare koje je dobila na posljednjem videu drastičnih transformacija.

@lashesandlosing So my last video got removed for abusive behaviour 😂 shouldnt it be the commenter that is punished? Eh tik tok #makeup #superfreaky #transition #transformation #glowup #trending #clipinveneers ♬ super freaky girl x s and m by altegomusic - ALTÉGO

Plavuša je namjerno započela video s neurednom kosom i postavljanjem kamere pod nimalo laskavim kutom. Njezini prednji zubi također su nedostajali, prije nego što je pokazala kako izgleda našminkana. U sljedećem dijelu vizažistica se pokazala sa svježe nakovrčanom kosom i gustim obrvama. Dodala je i piercing, zadimljenu šminku za oči i sjajne usne boje fuksije.

Mnogi korisnici su ostali zapanjeni transformacijom, a neki su tvrdili da je to morala biti druga osoba. “Ovo su sigurno dvije različite žene! Ne mogu shvatiti da je takva promjena samo posljedica šminke”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala:  "Wow kakva transformacija! Prekrasno!”

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Komentara 1

KU
kuramela
13:22 15.09.2022.

Hahaha, zato svaki mladoženja mora prije ženidbe djevojku dobro oprati šmrkom da vidi s kim ima posla, je li falsifikat ili original.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije