Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti stručnjaka

Pojačajte strasti: Uvedite ove novitete za povećanje seksualne uzbuđenosti

shutterstock
19.04.2020.
u 21:20

Igranje raznih uloga, igračke za odrasle, samo su neki od načina na koje možete pojačati strast i učiniti svoj seks zanimljivijim.

Zbog pandemije koronavirusa, sve više parova ostaje doma i provode više vremena nego inače zajedno. Neki parovi sada su već ušli u određenu rutinu, ali ovo je pravo vrijeme za isprobavanje novih stvari i povećavanje strasti za vrijeme seksa. Od igranja uloga do raznih igračaka, ovo su načini kako ćete učiniti vaš seks zanimljivijim, prenosi The Sun.

Pogledajte razmišljanja mladih u Hrvatskoj i kakvog partnera žele:

Igranje uloga

Ne mora biti ništa ekstremno, već tako možete postati malo hrabriji i dominantniji za vrijeme seksa. Počnite jednostavno, kopirajte pokrete i govor neke glumice ili glumca iz filma. Ako se to svidi vašem partneru, možete se pretvarati da ste razne slavne osobe ili najdraži likovi iz filmova ili serija. Ovo će vas potaknuti na probavanje novih pozicija i tehnika zavođenja, koji inače nisu dio vaše rutine. Oblačenje u razne kostime ili jednostavno oblačenje u vaše seksi kombinacije jednostavan je način za podizanje strasti, ako niste spremni za igranje uloga.

Masturbacija

Što više znate o tome što vas seksualno uzbuđuje, imat ćete više samopouzdanja ispred vašeg partnera. Iskoristite slobodno vrijeme tijekom izolacije da upoznate sebe i svoje tijelo. Redoviti orgazmi smanjuju anksioznost i dobri su za zdravlje i otpuštanje stresa. Istražite svoje tijelo i otkrijte što vam se sviđa te zatim razgovarajte s vašim partnerom o tome. 

Koristite osjetila

Kada vam je jedno osjetilo obustavljeno, druga se ojačavaju. Tako jednostavnim povezom za oči možete pojačati druga osjetila, poput dodira i zvuka. Nakon što jedna osoba ima povez na očima, druga je može dodirivati raznim stvarima kako bi povećala njezino seksualno uzbuđenje. Još jedan dobar način ojačavanja osjetila je vezivanje ruku. Kada se obustavi nečiji dodir, njihova ostala osjetila ojačavaju i dovode ih do brzog uzbuđenja, a  orgazama.

Igračke

Savršeno je vrijeme za kupovanje i isprobavanje novih igračka, kako samostalno, tako i s partnerom. Igračke možete koristiti samostalno kako biste upoznali svoje tijelo ili zajedno s partnerom za vrijeme seksa, kako bi povećali svoje zadovoljstvo i brže postigli orgazam.

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Komentara 1

BO
bolnaistina
22:00 19.04.2020.

Tina kaj ti isto to prakticiraš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije