Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka haljina

Pogledajte u čijoj je vjenčanici zablistala glumica Tara Rosandić

Tara Rosandić u vjenčanicama Martine Felje
Foto: Danijel Galić
1/5
09.04.2018.
u 11:55

Haljine jednostavnog kroja, dizajnerica je upotpunila detaljima od čipke kao bordura na nude tilu koji se pojavljuje u ulozi simboličnog vela.

Hrvatska dizajnerica Martina Felja predstavila je novu kolekciju vjenčanica za mladenke, a među prvima je u njima zablistala glumica Tara Rosandić. 

Martina Felja osmislila je vjenčanice vođena time da udobnost i praktičnost budu prioritet, a namijenila ih je svakoj mladenki koja svojim stilom prkosi tradiciji i želi odmak od klasike.

Tara Rosandić u vjenčanicama Martine Felje
1/5

Kolekcija se sastoji od kratkih vjenčanica koje ne sputavaju pri hodu. Haljine jednostavnog kroja, dizajnerica je upotpunila detaljima od čipke kao bordura na nude tilu koji se pojavljuje u ulozi simboličnog vela. Ova kolekcija vjenčanica idealna je za sve mladenke koje planiraju imati intimnije, neformalno ili pak vjenčanje na otvorenom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije