Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pazi! Vrućeee

Pogledajte isklesano tijelo Jasona Stathama i otkrijte kako ga je 'zaradio'

JAson Statham
Foto: Instagram
1/4
22.11.2013.
u 13:26

Ukusi se razlikuju, a ljepota je u očima promatrača, složit ćete se. No, rijetko koja žena može odoljeti baciti oko na ovog muškarca ako ima priliku. Vjerujemo, i muškarci.

Jason Statham prije je bio samo 'mršavi čovječuljak', a pravilnom prehranom i programom vježbanja danas je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu. Nisu mišići jedino zbog čega ga žene opsjedaju, ali ovaj put ćemo se zadržati baš na njima. Tajna njegove "transformacije" otkrivena je na portalu JasonStathamworkuts.

Vince Delmonte otkrio je na koji način ne "napuhati" tijelo, već naglasiti postojeće mišiće. Nije tajna u tome da se na tijelo nabaci deset kilograma, dapače, tvrdi da će ženama biti privlačniji oni muškarci koji su mršaviji. Žene, slažete li se?

Komentara 3

BI
billybull2
16:05 22.11.2013.

isklesano tijelo? kak se to napravi? ode se kod klesara, on zeme macolu I majzl pa vas isklese? postoji li hrvatski naziv za takvo nesto? mislim, pravi hrvatski, ne opet neki ulicarski

Avatar plimni_val
plimni_val
21:26 22.11.2013.

Tekst je sprdnja. Kao i njegov cjelokupan izgled i glumačka "vještina". Nikad mi nije bilo jasno što će takav lik ispred kamere... i još u akcijskim filmovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije