Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Podvodna izložba podvodne fotografije autora M. Radovića

Marjan Radović (1)
Foto: Marjan Radović
1/9
PR
Autor
PR članak
06.05.2011.
u 11:51

Od 6. do 8. svibnja u bazenskom prostoru Wellness centra Baška u Hotelu Corinthia

Hoteli Baška d.d. ugošćuju neobičnu i jedinstvenu izložbu podvodne fotografije „Pogled u plavo“ autora Marjana Radovića, prvu podvodnu izložbu podvodne fotografije na Jadranu.

Projekt “Pogled u plavo” Marjan Radović započeo je 2010. godine. Projekcije filmova, radionice podvodne fotografije, najava iznimno vrijednog nagradnog natječaja podvodne fotografije te druženje zaljubljenika u morska plavetnila održati će se od 6. do 8 svibnja. Izložba će trajati cijeli mjesec svibanj u hotelu Corinthia-Baška, u Baški na otoku Krku, gdje će posjetitelji morati zaroniti kako bi razgledali izložbu.

Bazenski prostor Wellness centra Baška uljepšati će prekrasni i atraktivni motivi kvarnerskog podmorja. Izložba je zbog svoje specifičnosti zasigurno izniman događaj u kulturnoj sceni cijelog Kvarnera, a posjetiteljima će pružiti mogućnost upoznavanja s jedinstvenim i atraktivnim podvodnim fotografijama.

Podvodnom fotografijom autor nastoji hrvatskoj javnosti i svim njenim gostima skrenuti pozornost na ljepote podmorja i Jadrana te pozvati javnost na društvenu odgovornost i stalnu vrijednost promicanja ekologije te očuvanje mora.

Pozivamo vas na svečano otvorenje podvodne izložbe podvodne fotografije u Bašku na otoku Krku, 6.svibnja u 18 sati.

Prije izložbe, u 15 sati, Turistička zajednica Općine Baška iz gradske luke organizira izlet na otok Prvić. Plovidba uz pusti otok, na modernom turističkom brodu „Explorer“, udisanje morskog aerosola i sidrenje na zanimljivoj poziciji, gdje kroz stakleno dno možete pratiti prezentaciju morske flore i faune, izvrsna su uvertira za izložbu u 18 sati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?