Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki baš i nisu sigurni

Podijelila odličan trik koji će spriječiti da se poskliznete na snijegu i ledu: ‘Ne košta vas ništa!’

Shutterstock
15.01.2024.
u 16:30

Neobičan trik pregledan je više od 1.8 milijuna puta

S hladnijim temperaturama površine se često zalede, pa su samim time skliske i opasne za pješake. Htjeli to priznati ili ne, svi smo podložni neugodnim i dramatičnim padovima kada se pojave mraz i led – stoga se isplati biti spreman.

Srećom, jedna je žena podijelila svoj "najbolji trik" za izbjegavanje klizanja po zaleđenim cestama i pločnicima – a ne morate odvojiti za skupu opremu. Jedna je majka na TikToku podijelila trik koji je postao viralan i premašio 1,8 milijuna pregleda, piše Mirror.  

@mels_family_life BEST (most needed) HACK atm in my opinion… socks worn over your shoes - to avoid slipping on the ice. Thank me later 😉 #hackoftheday #hackoftheweek #snowuk2022 #mumsoftiktok #ukmumlife #fyp #besthacksontiktok #foryoupage #scottishtiktok ♬ original sound - @mels_family_life

Pretražujući dno njezinih ladica, roditelj je izvukao dvije stare čarape i upotrijebila ih u svom genijalnom triku. Navukavši čarape preko cipela kako bi povećala prianjanje, žena je bila oduševljena svojim naporima dok je bila spremna nositi se s ledenim podovima bez straha od poskliznuća. 

U opisu objave svog viralnog videa, Mel je napisala: "Najbolji i najpotrebniji trik po mom mišljenju... čarape koje nosite preko cipela - kako se ne biste poskliznuli na ledu. Zahvalite mi kasnije", rekla je.

VEZANI ČLANCI: 

 Korisnici koji su hrlili u komentare bili su presretni zbog zanimljivog trika i željeli su ga isprobati. "Oduvijek ovo radim. Uvijek privlačim poglede, ali ja barem ne padam", napisao je jedan korisnik. 

"Živim u Škotskoj i stalno mi se događa da se poskliznem tako da ću definitivno ovo isprobati. Pa hvala", dodao je drugi. "Učinit ću ovo! Hvala! Nedavno sam se poskliznula i slomila lakat pa se apsolutno bojim ponovnog pada. Ovo će mi puno pomoći", zahvalila je treća korisnica.  No, neki su bili zabrinuti zbog 'sramoćenja'. "Nema šanse da ovakav izađem van", glasio je jedan komentar. "Moja djeca bi mi rekla da nisam normalna i da ih sramotim", pisalo je u drugom. 

Počela je sezona zamagljenih stakala u automobilima: Pogledajte kako ih brzo i jednostavno odmagliti!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Aurel
Aurel
17:27 15.01.2024.

jel' se ovaj nounar zeza ili što? nazvati "GENIJALNIM TRIKOM" nešto što ljudi rade zadnjih 200 godina zaista je BIZARNO...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije