Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVENI DRAGULJ

Mali hrvatski gradić neočekivano se našao na svjetskoj listi mjesta koja se 'moraju' posjetiti 2024.

Foto: Shutterstock
1/4
14.01.2024.
u 17:33

Šarmantni hrvatski obalni gradić Cavtat dobio je još jedno zapaženo priznanje, izvijestili su iz njegove turističke zajednice

Matador Network, najveći svjetski neovisni izdavač turističkih publikacija s više od 8 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno, uvrstio je Cavtat u svoju kompilaciju 10 destinacija koje morate posjetiti za 2024. godinu. To su mjesta koja nude istu privlačnost prirodne ljepote, kulturnog bogatstva i avanturističkih iskustava kao i ona koja često dominiraju na društvenim mrežama, piše portal Croatia Week.

Matador Network, utemeljen na principu da sadržaj putovanja treba nadilaziti standardne recenzije hotela i all-inclusive pakete, fokusiran je na neotkrivena iskustva, lokacije i ljude. U tom svjetlu Cavtat se nameće kao idealno odredište za one koji žele izbjeći turističke gužve koje se često nalaze u popularnijim hrvatskim gradovima.  

VEZANI ČLANCI:

Ističući privlačnost cavtatske rive, netaknutih plaža, muzeja, povijesne arhitekture i kristalno čistog plavog mora, Matador Network naglašava privlačnost hotela koji nude slikovit pogled na more. Štoviše, oni bacaju reflektor na mnoštvo aktivnosti dostupnih u obližnjim regijama Konavlima i Dubrovniku. Iza preporuka Matador Networka stoji globalna zajednica pisaca, urednika, filmaša i fotografa ujedinjenih svojom strašću za stvaranjem inovativnog, uzbudljivog i relevantnog sadržaja.

Njihova je misija nadahnuti pojedince da istražuju nova mjesta, prihvate različite kulture i postanu informiraniji građani svijeta. Ovim najnovijim priznanjem Cavtat je skriveni dragulj koji poziva putnike da otkriju njegove jedinstvene čari daleko od užurbanih turističkih središta, zaključili su iz Turističke zajednice Cavtat Konavle.

Jedna od najljepših manekenki na svijetu objavila zabrinjavajući video: 'Bolest mi napada sve! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije