Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi istinu

'Počinjem sumnjati da moj dečko ima aferu sa svojom prijateljicom, stalno razgovaraju na mobitel...'

shutterstock
05.10.2022.
u 20:45

Nedavno su se posvađali i suprug joj je rekao da je spreman ostaviti je

– Nakon što sam pregledala naše telefonske račune, otkrila sam da moj suprug vodi duge razgovore s prijateljicom dok sam na poslu. Upoznao ju je na internetu, ali nikad se nisu upoznali uživo. Imao je osjećaje prema njoj, ali su na kraju ostali samo prijatelji. Ja imam 31, a moj suprug 33 godine. U braku smo pet godina – napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Nedavno su se posvađali i suprug joj je rekao da je spreman ostaviti je. Nagovorila ga je da ostane, ali kad je stigao sljedeći telefonski račun nakon njihove svađe, otkrila je da još uvijek dugo razgovara s njom.

– To je izazvalo velike svađe kad sam je ranije spomenula. Zbog nje mi je jako neugodno. Razmišljam li previše o njegovom prijateljstvu s njom? – pitala je stručnjakinju za veze i odnose.

– Igranje detektiva rijetko pomaže, ali sada znate za njegove pozive i prolazite kroz težak period pa oboje morate imati taj razgovor. Zamolite ga da bude iskren i zapitajte se što mu nije u redu s vašom vezom, što ga potiče da joj se obrati? Saznajte koje promjene biste oboje mogli napraviti da ispravite stvari – odgovorila joj je Deidre.

Ptići flaminga ostali bez roditelja, sad brigu o njima vodi čuvarica koja ih svaki dan vodi u šetnju 😍

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:20 06.10.2022.

Onda bježi od takvoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije