Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje nogometno ludilo

Mali vodič za preživljavanje mundijala za - žene

žene i nogomet
Foto: Shutterstock
12.06.2014.
u 08:55

Tekme se igraju u večernjim terminima. Ova danas, na primjer, počinje u 22 sata

Kad Kovačevi Vatreni momci večeras u 22 sata istrče na zeleni travnjak stadiona u Sao Paulu, za mnoge će djevojke, supruge, majke, prijateljice i kćeri započeti mjesec u kojem na muškarce neće moći računati.

Danas počinje Svjetsko nogometno prvenstvo, a za sve one pripadnice ljepšeg spola koje ne znaju ni koliko igrača ima koja momčad donosimo mali vodič za preživljavanje mundijala.

1. Bitno je zapamtiti da se SP u nogometu održava svake četiri godine. Izdržite tih mjesec dana.

2. Prvenstvo se igra u Brazilu i to u večernjim terminima zbog vremenske razlike. Najranija utakmica počinje u 18 sati, a najkasnija u ponoć. Večeras Hrvatska otvara s Brazilom u 22 sata.

Iskoristite zato popodne za druženje s njim, a večeri mu prepustite i nemojte ga pitati kad se vratio kući s gledanja tekme.

P. S. Utakmica traje 90 minuta, plus poluvrijeme, eventualno produžeci i pucanje penala.

3. Hrvatska u prvom kolu igra večeras (12. lipnja) pa zatim 19. i 23. lipnja. Najbolje je da za te dane ne planirate zajedničke aktivnosti.

Radije otiđite u kino s prijateljicom, posjetite kozmetičarku, pročitajte knjigu, izađite u grad. Iskoristite to vrijeme za sebe i nadoknadite propušteno. Aktivnosti s djecom suprugu ostavite za trenutke kad se ne igra.

4. Probajte dati nogometu priliku i odgledati barem jednu tekmu s njim. Možda vas ponese navijački zanos. Ako ništa drugo, neki su igrači zaista zgodni. Samo to nemojte reći na glas. Nije bitno kako izgledaju već kako igraju!

Možete probati i organizirati gledanje tekme sa svojim prijateljicama. S njima na glas komentirajte što god vam drago.

5. Dogovorite zajedničke aktivnosti u terminima kad nema utakmica. Otiđite na izlet u subotu, na primjer, ili rezervirajte vikend za dvoje nakon što sudac posljednjim zviždukom označi kraj prvenstva.

6. Ako želite zaraditi dodatne bodove, napunite hladnjak njegovim omiljenim pićem i osigurajte dovoljno grickalica. Predložite mu da pozove prijatelje da gledaju utakmicu kod vas.

7. Zaposlite ga kad ne gleda utakmicu. Neka iznese smeće, prostre veš, opere suđe i pomogne vam u kućanskim poslovima. Nemojte mu to predlagati dok traje utakmica.

8. Ako želite mir u kući, nemojte mu reći "to je samo igra" ako Hrvatska izgubi utakmicu.

>>Ovo su najzgodniji nogometaši Svjetskog nogometnog prvenstva!

Foto: Instagram

Komentara 2

Avatar targus
targus
09:37 12.06.2014.

žene,...možete do mene tih mjesec dana,...mene ionako ne zanima nogomet,...već VI:)))...nećete proći neopaženo...garantiram:)

DU
Deleted user
09:03 12.06.2014.

Žene nađite si ljubavnika!!! To vam je prava prilika da to prvenstvo preživite i dobro uživate kao vaš muž. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije