Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Početak kolovoza pun avantura!

Fun Park Biograd
Foto: Fun Park Biograd
1/7
01.08.2022.
u 11:42

Od pustolovina sa transformerima do zabavnih piratskih bitaka u Fun Parku Biograd!

U kolovozu kažu svi putevi vode na more i prema dobroj zabavi. Idealan spoj kupanja i dobrog provoda u srcu naše obale zasigurno je najveći tematski park na ovim prostorima- Fun Park Biograd! Kako  sezona ide prema vrhuncu tako i atrakcije Fun Parka Biograd ubacuju u petu brzinu, a popratni tematski program vjerovali ili ne seli iz svemirskih avantura u zabavna piratska mora. Jer u Fun Parku Biograd svakoga vikenda možete sudjelovati u novoj tematskoj avanturi. Za početak sve posjetitelje čeka prava transformacija zabave!

06. i 07.08. Transformers rule

Foto: Fun Park Biograd

Na početku kolovoza svi posjetitelji mogu krenuti u zabavne avanture sa ekipom s  udaljene planete Cybertron-popularnim Transformerima. Već na samom ulazu dočekati će vas domaćica Funny sa Bublebeeom i Optimus Primeom. Uhvatite koji slatki bombončić ili balon za veseli ulaz u pravu transformaciju zabave.

Osim Transformera čuvara u pravoj veličini koji su prava foto atrakcija za sve posjetitelje, zabavni gosti Bublebee i Optimus Prime uslikati će se s vama, zaplesati i zabavljati se u robotic pjena partiju. Space avanture doživite i na roller coasteru Alienu i ukrotite opasne krivine a potom napravite najbolje fotke sa strašnim Alienom. Ako želite još dodatno podići adrenalin samo se okušajte u vožnji Tornadom. Krenite u zabavni SF svijet junaka i okusite pravu transformaciju zabave kroz brojne igre, vožnje i natjecanja!

Foto: Fun Park Biograd

17.00 Doček Funny i Transformeri-slikanje uz balone i bombone

18.00 Robotic pjena party

19.00 natjecanje u snazi sa zmajem boxerom

20.00 slikanje s Transformerima

21.00 Tombola

Foto: Fun Park Biograd

 

Foto: Fun Park Biograd
Mnogi  će uz dobru zabavu sa Transformerima ponijeti  i odlične fotografije, a oni sretnije ruke i poneki poklončić.  Krenite u njihov zabavni svijet i provjerite zašto su apsolutni vladari prave SF zabave!

Nakon transformacijskih avantura i svemirskih pustolovina zabava se seli na burna piratska mora. koja će vas osvježiti i dobro nasmijati.

13. i 14.08 . Pirate party

Foto: Fun Park Biograd

More zove i vrijeme je za osvajanje piratskog zaljeva Fun Parka Biograd. Okupite ekipu i uskočite u najzabavnije brodove na obali. Pripremite se na pravu vodenu bitku koja će vam pružiti puno smijeha i špricanja. Brodska vodena artiljerija dobro je napunjena vodom i spremna da zašprica sve protivnike koji pristižu sa drugih brodova. Ova zarazna atrakcija nasmijati će vas do suza i pružiti dobru zabavu za cijelu obitelj. I nisu samo topovi sa brodova, koji vas mogu dobro zaliti u opasnom Piratskom zaljevu. Tu su još dvije vanjske pucačke zone i ekipa koja dolazi sa Bumper Boatsa, okruglih čamčića naoružanima sa dobro dometnim topićima. Nakon osvježavajućih bitaka u Piratskom zaljevu, krenite u kuću straha. Ona će vas odmah „smrznuti“, jer vas tu čekaju sakriveni zombie pirati, koji vas žele dobro zastrašiti. Lako ćete je prepoznati, jer je krasi najveća mrtvačka glava sa nožem na Jadranu! Naravno sve atrakcije raditi će punom parom, pa ukoliko vam još nije dosta osvježenja spustite se u bazen Atlantisom! I dobro ljuljajući piratski brod pružit će vam nezaboravno iskustvo vožnje nemirnim gusarskim valovitim morem. Na samom ulazu dočekati će vas Funny sa gusarima, a onda uronite u pjena party i krenite u najzabavnije piratske bitke na obali.

Foto: Fun Park Biograd

17.00 sati  Funny i gusari veseli doček sa slikanjem

18.00 sati  piratski pjena party

19.00 sati natjecanja u obaranju ruke  za djevojčice, dječake, mame i tate

20.00 sati slikanje sa gusarima

21.00 sati tombola

Foto: Fun Park Biograd

Piratske pustolovine idealna su zabava za ekipu. Bilo da idete kao obitelj ili u društvu posložite svoju posadu i okušajte se u vodenim avanturama. Sve atrakcije Fun Parka Biograd radit će punom parom, a u širokoj ponudi zabave svatko će naći nešto za sebe. Bili ljubitelji adrenalina, sporijih vožnji ili možda natjecanja, plesa posjetitelji svih dobnih skupina mogu se uključiti u dobar provod. Uz dobru ponudu zabave, u Škrinji s Blagom možete pronaći odličnu ponudu igračaka i suvenira. Kao pravi pirati osvježite se u piratsko restoranu Fat Pirate Cave i nekoliko barova na području parka.  Fun Park Biograd čeka vas sa odličnom zabavom, a na vama je samo da se opremite dobrim raspoloženjem, mobitelima za fotkanje i pokojom rezervnom majicom nakon prskajućih avantura!

Ulaznice

Radno vrijeme

Link

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije