Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katastrofa!

Platila je gotovo 600 kuna za frizuru: Izgleda kao da su ti kosu rezali vilicom i nožem

Foto: Rachel White
1/3
27.03.2019.
u 10:30

Djevojka je na Facebooku objavila fotografije frizure koja ju je užasnula. U frizerskom stolcu sjedila je četiri i pol sata i dobila jako lošu frizuru za visoku cijenu.

Rachel White na Facebooku je napisala "U svojih 20 godina života nisam imala goru frizuru. Nakon četiri i pol sata i plaćenih 65 funti (oko 600 kuna), ne mogu vjerovati da sam s takvom frizurom izašla iz salona Arista Hair and Beauty salon u Nelsonu, South Wales."

A izašla je ne provjeravajući kako je ispalo šišanje jer, tvrdi, nakon toliko vremena uređivanja nije moglo ispasti loše. A ispalo je. Na to ju je upozorila sestrična kada je došla kući i koja joj je rekla kako se zaista mora pogledati u zrcalo. Šokirana Rachel osjećala se osramoćeno, a sestrična joj je pomogla urediti grubo odrezane pramenove koji su "visjeli" na sve strane. 

Foto: Facebook/RTL
Foto: Facebook

"O moj Bože, kao da su te šišali vilicom i nožem", jedan je od komentara na fotografije frizure koje je objavila na svojem Facebook profilu. 

Iz salona su joj se javili porukom da može doći kod njih na popravak frizure i ponudili su joj povrat novca, no ona je odbila kročiti nogom u taj salon, piše Mirror. Iz obližnjeg salona ponudili su joj popravak frizure besplatno, no Rachel je ipak bila tužna jer je to značilo dodatno skraćivanje kose koje nije htjela. Sada joj je kosa kraća nego što je željela. 

Foto: Facebook/RTL
Foto: Facebook

Iz salona u kojem su Rachel obojili i ošišali kosu rekli su kako provjeravaju sve pravne mogućnosti zbog njene objave jer je ona, tvrde, narušila njihov ugled. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 7

MA
maltez
11:42 27.03.2019.

Ma bravo! Da niste ovo objavili, ostali bismo uskraćeni za vijest dana. Osim što je očita laž. Mogli ste je snimiti u pola friziranja, bilo bi još atraktivnije.

Avatar ShuPac
ShuPac
10:49 27.03.2019.

lijepa

Avatar cuki2020
cuki2020
11:56 27.03.2019.

u Babinoj gredi su bolji frizeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije