Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitamo vas

PITANJE DANA Jeste li već postavili božićne ukrase?

Shutterstock
26.11.2023.
u 08:00

Neki to rade puno ranije, a neki slijede neka tradicionalna pravila za ukrašavanje drvca

Božićni ukrasi već su svugdje i već su pomalo preplavili ulice, trgove, izloge i brojne druge stvari i objekte. Velika većina kafića i trgovina već su okitili božićna drvca, a u trgovina se božićni asortiman nalazi u prodaji već od početka 11. mjeseca. No, osim toga, mnogi su već ukrasili i svoje domove. 

Postoje mnoge rasprave između tradicionalista i progresivaca o tome kada je pravo vrijeme za postavljanje sezonskih ukrasa, ali stručnjaci smatraju da bi pristup po vašoj mjeri mogao biti pravi put. 

Stručnjaci o tome imaju različita mišljenja, a pokazalo se da postoje prednosti ranog i kasnog kićenja. Kad je Axios proveo anketu među svojim čitateljima, pokazalo se da 55 posto njih postavlja svoje božićno drvce samo nekoliko dana nakon Svih Svetih. No, sada mi pitamo vas. Jeste li već postavili božićne ukrase? 

Ostanite zdravi: Nekoliko načina da izbjegnete prehladu ovih blagdana! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije