Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljive kombinacije

Petra Kurtela voli ljubičaste haljine Aleksandre Dojčinović

Petra Kurtela
Foto: John Pavlish
1/6
09.03.2015.
u 17:00

Boja je to koja dominira ne samo u odjeći, make up trendovima, i uređenju interijera, već je inspirirala čitav pokret pod nazivom Purple Nation.

Ljubičasta boja i sve njene nijanse zasigurno će obilježiti modnu scenu u nadolazećoj sezoni proljeće/ljeto 2015.

Boja je to koja dominira ne samo u odjeći, make up trendovima, i uređenju interijera, već je inspirirala čitav pokret pod nazivom Purple Nation.

Pokret poziva na borbu protiv sivila kroz sve nijanse ljubičaste.

Tako je omiljena domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović upravo u ljubičastoj boji pronašla inspiraciju za svoju mini-kolekciju haljina u kojima ćete zablistati u svakoj prilici.

Bilo da se radi o dnevnom, večernjem, casual ili čak sportskom izdanju, upravo je ljubičasta boja ta koja će podignuti svaku modnu kombinaciju.

Mlada glumica Petra Kurtela poznata po svojem osebujnom stilu odijevanja, posve se prepoznala u valu osvježenja i radosti što ga donosi Purple Nation te je  u dogovoru s Aleksandrom osmislila nekoliko zanimljivih kombinacija.

Ove dvije dame svima preporučuju da u modnim igrama i odabirima budu svoji, slobodni i razigrani te da svoje proljeće oboje u ljubičasto.

>>Iskočite iz modnog sivila... Evo kako nositi - žuto!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije