Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neverbalna komunikacija

Pazite li na svoje držanje? Ako se nekome želite svidjeti, zauzmite ovaj položaj

@patricia.znr
04.02.2022.
u 09:30

I dok ruke u džepovima s izbačenim palčevima ostavljaju dobar dojam i pokazuju samopouzdanje, stručnjakinja napominje da neki položaji šalju potpuno drugačije poruke...

Stručnjakinja za govor tijela Patricia na TikToku je podijelila nekoliko savjeta kako se s držanjem tijela pobrinuti da se odmah 'na prvu' dopadnemo drugima. Naime, kaže ona, govor tijela je univerzalan i određene se geste svugdje jednako tumače i dok s nekima ljude odmah odbijemo, s drugima ih dokazano privlačimo...

 Žene koje ruše sve stereotipe i ne znaju za 'ženske' poslove: Zidarka, vozačica kamiona i aviomehaničarka

1/11

Na svom je računu @/patricia.cnr naglasila i da je u brojnim situacijama; poput npr. prvih spojeva; najvažnije kad nekog tek upoznamo ostaviti dojam osobe sa samopouzdanjem, a,najlakši put za to su, kaže, ruke u džepovima s palčevima vani.

Patricia je objasnila i da, dok ruke u džepovima s izbačenim palčevima ostavljaju dobar dojam i pokazuju samopouzdanje, neki položaji ruku šalju potpuno drugačiju poruku; pa savjetuje da pri upoznavanju ruke (šake) ne držite jednu u drugoj niti da ih 'skrivate' iza leđa.

@patricia.cnr Trick To Instantly Look More Attractive 💫 #bodylanguage #confidence #attractive #learnontiktok #presence ♬ Believe Me - Navos

- Palčevi izvan džepova pokazuju veliku sigurnost, dok se cijele šake u džepovima tumače kao obrambeni stav ili nesigurnost - rekla je.

- Ja bih rekla da taj položaj ruku s palčevima van čini da osoba izgleda pristupačno, više nego privlačno - napisala je jedna djevojka u komentarima.

- Ljudi s prekriženim rukama mi uvijek zastrašujuće izgledaju - dodala je druga i savjetovala da kad se, kad ne znate u kakvom položaju pred nekim stajati, jednostavno nasmijete; jer smiješak uvijek sugerira pristupačnost.

- Čitao sam da je u redu i samo držati ruke opuštene uz tijelo, a osim ako želite nekog odbiti od sebe, nikad ih ne treba prekrižiti... - dodao je jedan pratitelj.

- Upravo sam shvatila da cijeli život šaljem 'krive poruke'! Hvala! - napisala je jedna žena, a prenosi The Sun.

Istraživanje: Pranje suđa smanjuje stres i tjeskobu! Slažete li se ili ipak prepuštate pranje perilici? 😂😉

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije