Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Editorijal

Pariški Vogue i Marilynka znaju tko su ženini najbolji prijatelji

magdalena frackowiak
Foto: Vogue Paris/Claudia Knoepfel&Stefan Indlekofer
1/3
22.02.2012.
u 00:01

I pariški Vogue složio se s Marilyn Monroe pa je za ožujak "odjenuo" prelijepu Poljakinju Magdalenu Frackowiak u elegantni nakit Choparda, Cartiera, Chanela...

Legendarna Marilyn Monroe, koja je tvrdila da su dijamanti ženini najbolji prijatelj, bila je u pravu. A to je potvrdio i pariški Vogue kojemu je luksuzni nakit lajtmotiv ožujskog editorijala. Pred objektivom Claudije Knoepfel i Stefana Indlekofera Viktorijina anđelica Magdalena Frackowiak dan počinje u kupaonici "odjevena" samo u Diorov, Cartierov, Chopardov i Chanelov glamurozan, elegantan nakit.  

Rođenu u Gdanjsku, 27-godišnju Magdalenu tipične "poljske ljepote" u vrh modne industrije vinuo je talijanski Glamour 2006. godine, čiju je naslovnicu krasila, odradila je mnogobrojne revije za sve najznačajnije dizajnere, "učlanila" se u obitelj "anđelica" modne kuće Victoria's Secret 2010. godine, a bila je i zaštitno lice Ralpha Laurena, Kenza, Lanvina i Blumarinea.   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije