Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad se počenete hladiti

Ovo su znakovi da više i niste tako zaljubljeni

par
Foto: Thinkstock
01.07.2014.
u 07:24

Da bi zajedno starili kao par potrebno je imati otvorenu i nesuzdržanu komunikaciju

Kada ste u vezi uvijek se nadate da će zaista trajati. U suprotnom, ne biste ni pokušavali..

Zaljubljenost moze ičeznuti zbog mnogo razloga, a ovo su tek neki od njih.

Promjena

Svi prolazimo kroz različite faze života, a taj tijek je prožet jednom konstantom- promjenom. I vi i vaš partner ćete proći kroz mnoge faze zajedno, kao par. Neke će vas učiniti jačima, a zbog nekih ćete jednostavno poželjeti pobjeći.

Nedostatak komunikacije

Da bi zajedno starili kao par potrebno je imati otvorenu i nesuzdržanu komunikaciju, piše TOI. Ako se u nekoj fazi ta komunikacija zatvori ili nestane vjerojatno ćete se uvući u zatvoreni krug sukoba što može biti vrlo štetno za vašu vezu, kaže psihijatrica Anita Peters.

Različiti ciljevi

Ne morate biti u istoj struci da biste shvatili ciljeve u karijeri vašeg partnera. No, to može ponekad biti teško ako niste s partnerom na istoj valnoj duljini. Ako vi imate cilj osnovati obitelj i imati djecu, a vaš partner "trči" za velikim uspjesima u karijeri i obitelj stavlja na neko drugo ili treće mjesto, jasno je da ćete se naći u problemu i vaši osjećaji prema partneru se mogu uzrokovani tim promijeniti.

Životne promjene

Život se mijenja i mi se mijenjamo. Iako ste na početku veze bili jako zaljubljeni, ovo može biti jedan od najvažnijih razloga zašto dvoje ljudi odlaze različitim putevima.

>>5 znakova da je vaš novi dečko još uvijek zaljubljen u bivšu

>>Poljubite se na prvom spoju i odredite sudbinu vaše veze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije