Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađite inspiraciju

Ovo su seksi trendovi šminkanja koji se nose ovog proljeća

šminkanje
Foto: Thinkstock
06.04.2014.
u 16:30

Pronađite inspiraciju u beauty i modnim diktatima ove sezone. Pokazat ćemo vam kako postići taj sexy look, a na vama je da ih isprobate

Pronađite inspiraciju u beauty i modnim diktatima ove sezone. Pokazat ćemo vam kako postići taj sexy look, a na vama je da ih isprobate

Zamagljeni pogled

Ove sezone jedan od glavnih beauty diktata je suptilna ženstvenost koju lako možete izraziti sjenčanjem kapaka tehnikom smokey eyes. Upotrijebite crno, plavo (ultimativni hit) ili sivo sjenilo
koje nije (previše) svjetlucavo i crnu maskaru kojom ćete definirati trepavice. Nanesite na obraze blago rumenilo, a na usne malo nježnog sjaja.

Glamurozno morsko plavetnilo

Ovaj look sigurno neće proći nezapaženo gdje god da se pojavite. Naglasite oči svjetlucavim, plavim sjenilom ili olovkom. Usne i obrazi moraju biti diskretno našminkani da ne biste izgledali kao novogodišnja jelka. Zato koristite nježno rumenilo koje će osvježiti vaše lice. Umjesto ruža, nanesite sjaj za usne nježne, karamel boje.

Jarke boje na usnama

Mat ruževi za usne i dalje igraju važnu ulogu. Ako zaista želite biti u trendu, odvažite se i „počastite“ usne upadljivim, narančastim ružem kojim ćete „utopliti“ sivo sjenilo koje ste nanijeli na oči. Naravno, polazna točka ovog looka je puder kojim ćete prikriti nesavršenosti na licu i podariti mu magičan sjaj, jer porculanski ten je uvijek u modi.

>>3 vječna make up problema svake žene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije