Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
penny zna kako

Dijetna pravila Kaley Cuoco: I slavne se glumice moraju pomučiti za super liniju

Kaley Cuoco
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/3
08.05.2014.
u 13:22

- Ulažem velike napore da izgledam ovako, ali mislim da bih mogla imati dva i pol kilograma manje, kaže Kaley

Penny iz serije Teroija velikog praska, odnosno Kaley Cuoco, kaže da je u četvrtoj sezoni serije bila deblja nego danas.

Da bi održava današnju izvrsnu formu, Kaley mora ulagati veliki trud.

Za portal HealthyCeleb otkrila je na koji način održava sadašnju figuru i čega se sve morala odreći.

Odmah nakon završetka snimanja serije sjela je u auto i odvezla se do staje gdje se nalazi njen konj Falcon. To je prva njena rutina u održavanju linije, kaže 28-godišnja Kaley koja na jahanje ide 4 puta tjedno po 60 minuta.

Nakon toga odlazi na vježbanje.

Foto: Fitzroy Barrett/Press Association/PIXSELL

Foto: Pixsell

Dan započinje zdravim doručkom- zobenom kašom i bademovim mlijekom s vanilijom. Tvrdi kako je u problemima ako preskoči taj obrok jer onda cijeli dan nešto gricka. Na setu izbjegava jesti brzu i masnu hranu pa jede juhu i salatu ili vegetarijanski 15- cenimetara dug sendvič koji ima smao 260 kalorija, a za večeru priprema tacose s puretinom.

Da bi izgbjegla osjećaj gladi tijekom dana jer jede male obroke, gricka nešto tijekom dana. Omiljeni napitak joj je dijetna Coca Cola, pa umjesto deserta nakon jela popije limenku omiljenog joj napitka.

Foto: OConnor-Arroyo/Press Association/PIXSELL

Foto: Pixsell

- Ulažem velike napore da izgledam ovako, ali mislim da bih mogla imati dva i pol kilograma manje. Jednog se jutra probudiš i osjećaš se ružno. Kad mi se to dogodi, prihvaćam da nisam savršena i nastavljam dalje sa životom, kaže simpatična glumica.

>>Angela Merkel odrekla se mesa i vina i izgubila 10 kg

>>Jesti i mršavjeti san je svake osobe. Može i to, ali uz ove namirnice

Komentara 2

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
15:04 08.05.2014.

ja moram do ljeta smršaviti 3,5 kg

VO
Vozdra
17:14 08.05.2014.

Tko je njoj rekao da je lijepa..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije