Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez!
Povratak na članak

Ovo su namirnice koje stručnjak za trovanje hranom nikada neće staviti u usta

Marler je rekao da je u posljednjih pet godina bio svjedok više trovanja hranom zbog konzumacije morskih školjaka nego u posljednja dva desetljeća

Komentari 8

SA
saff
13:48 29.01.2016.

I tako kažu, ne na manjoj temp od 160°? što automatski isključuje sva mesna jela koja se kuhaju. opet je netko prepisivao sa mozgom u leru.

VL
DU
Deleted user
14:06 29.01.2016.

Ja vise od 6 godina pijem nepasterizirano mlijeko, pa jos uvjek nisam oboljela od tih vasih bakterija i virusa

VL
EH
eldin.hadzic
13:42 29.01.2016.

Ček malo. Šta radi ovaj stručnjak? Truje ljude hranom, ili?

VL
DU
Deleted user
17:33 29.01.2016.

Ne znam za školjke i bakterije, ali znam da su odvjetnici najveći paraziti, lažovi i lopovi na kugli zemaljskoj.

VL
RU
ruza350
13:33 29.01.2016.

Sve neki strucnjaci ;)

VL
BH
biserka halas
01:27 31.01.2016.

i ne ce te se otrovat jer to je reklama da bi se drugi proizvodi vise kupovali ako je bas tako zasto mecu neku hranu na rasprodaju jer joj istice rok trajanja ili kako vi kazete na akciju dali ta hrana zdraba pitam ja tok strucnjaka posto je parnice racuna u dolarima to ljudi tuze kompanije samo radi novcaa gde je on jeo ili kupio ili se namerno otruju I traze hitnu pomocda bi dosli do para togaima koliko hoces u americi

VL
DU
Deleted user
17:32 29.01.2016.

Zašto mi je izbrisan komentar?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.