Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćna mora

'Ovo je najgora stvar koju sam ikad vidjela': Snimka pauka na Baliju užasnula TikTok

@graces__adventures
02.02.2024.
u 12:30

'Ugledala sam ovo dok smo prolazili pokraj i zamolila vozača da se okrene jer nisam mogla vjerovati što sam vidjela'.

Turistkinja na Baliju zaprepastila je internet snimkom pauka uz cestu, podijelivši to kao 'najgoru stvar koju je vidjela u cijelom životu'. 33-godišnja Grace Kelly snimila je stotine paukova koji vise u mreži u sceni koja izaziva jezu i u onima najhrabrijima. Na ovaj prizor naišla je dok je putovala između Ubuda i planine Batur, na samoj granici Kintamanija, piše New York Post.

'Ugledala sam ovo dok smo prolazili pokraj i zamolila vozača da se okrene jer nisam mogla vjerovati što sam vidjela', rekla je Grace , 'Apsolutno se bojim paukova, ali mislim da me strahopoštovanje obuzelo i znala sam da ih želim snimiti jer ovo je nevjerojatan prizor. Također, bili su vrlo mirni što me činilo manje nelagodnom. Nisam se previše približila'.

 

@graces__adventures welcome to h$ll on earth 🙃🕷️ (dont actually let this put you off Bali i think this is some kind of natural phenomenon and not very common - and was not in a popular location) ❗️ This video is being represented by LADbible Group. For any usage/licensing requests, please email licensing@ladbiblegroup.com #baliviral #balilife #explorebali #arachnophobia #spiders #spiderverse #indonesiatiktok #visitbali ♬ original sound - Grace - Hiking & Travel

Rekla je da su se mreže protezale oko 20 metara duž ceste ispred napuštenih zgrada, kroz drveće i dalekovode. 'Bilo je tako gusto', rekla je, 'Sve o čemu sam mogla razmišljati bilo je kako me nikakva količina novca na svijetu ne može natjerati da prođem kroz to'. Kelly je zastrašujuću scenu opisala kao 'najbolji svjetski ukrasi za Noć vještica'.

Njezin TikTok video pregledan je više od 20 milijuna puta i privukao je više od 80.000 komentara iz cijelog svijeta u samo jednom danu. 'Bali je bio broj 1 na mojoj listi želja, a sada je 99283774748272763647474', napisala je jedna osoba, a druga dodala: 'Pokušavam uštedjeti novac za Bali i ovo je bilo od velike pomoći'.

'Srce mi lupa. Činjenica da Bali kao kolektiv nije učinio ništa po tom pitanju nije u redu. To je zastrašujuće', napisao je treći korisnik, a četvrti dodao: 'Da, kao netko tko ima arahnofobiju, Bali i Australija me neće vidjeti'.

VEZANI ČLANCI: 

Kelly, koja je dvije godine bila stalna kreatorica sadržaja s fokusom na putovanja i planinarenje, rekla je da je bila oduševljena koliko je video postao viralan. 'Samo nekoliko minuta nakon objave uzela sam svoj telefon i imao je 10.000 pregleda. Dobro sam se nasmijala na neke od komentara', rekla je.

Dodaje i da je štedjela i iznajmljivala svoj stan kako bi došla na Bali na pet tjedana i pobjegla od depresivne britanske zime. Rekla je da je toliko oduševljena ovim indonezijskim otokom da je čak ni pauci nisu mogli odvratiti. 'Uvjeravam druge da se ne obeshrabre posjetom Baliju jer je malo vjerojatno da će naići na ovo. Bilo je to tako cool iskustvo dodati svom putovanju', rekla je.

VEZANI ČLANCI: 

Masovni zid od pauka nije uobičajen prizor na Baliju, a turisti se potiču da budu mnogo oprezniji u blizini druge životinje: majmuna. Podaci koje je prošle godine prikupio news.com.au pokazali su da su Australci kojima su majmuni na Baliju ukrali stvari zatražili gotovo 11.000 eura samo od jedne osiguravajuće kuće u posljednjih pet godina.

Najskuplji od tih potraživanja putničkog osiguranja Southern Cross iznosio je 5200 eura kada je jednom australskom putniku majmun ukrao torbu sa slušnim pomagalima, telefonom i novcem. Istog mjeseca australske su vlasti upozorile putnike da budu oprezni oko životinja u inozemstvu, a gotovo 150 ljudi  zatražilo je liječenje nakon što su se te godine vratili s ugrizom ili ogrebotinom.

Znanstvenici upozoravaju: Nikada ne ubijajte pauka kojeg ste pronašli u domu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije