Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan odgoj

'Plaćam svojoj kćeri 9 tisuća eura da se iseli, kako ne bi postala skroz nesposobna'

Carla Bellucci
01.02.2024.
u 12:30

Mama četvero djece kaže da će novac biti dar njezinoj 19-godišnjakinji za rođendan - pod uvjetom da spakira svoje torbe ubrzo nakon toga.

Jedna je mama priznala da će napraviti sve u svojoj moći kako bi se njezina tinejdžerka iselila iz kuće. Carla Bellucci, influencerica iz Ujedinjenog Kraljevstva, rekla je da je spremna dati nevjerojatnih 8500 eura kako bi mogla uživati ​​u privatnosti koju donosi dom bez djece. Također je ustvrdila da je to u najboljem interesu i njezine kćeri, kako ne bi bila nesposobna, piše New York Post

Mama četvero djece kaže da će novac biti dar njezinoj 19-godišnjakinji za rođendan - pod uvjetom da spakira svoje torbe ubrzo nakon toga. Rekla je kako vjeruje da bi djeca trebala otići od kuće čim navrše 18 godina ili riskiraju da ih roditelji razmaze.

 

@officialcarlabellucci Welcome to another episode of “Belluccis Brutally Honest” Today we are talking Blue tick gossip and also are your teens too old to be living at home ? Thank you for always supporting me and being awesome 🫶🫶 #viralvideos #carlabellucci #podcast #viewpage ♬ original sound - Officialcarlabellucci

'Otišla sam od kuće sa 16 godina i bila sam potpuno dobro i preživjela', rekla je, 'Kakvu kvalitetu života imaju ti roditelji? Ne možete imati toliko vremena sa svojim mužem ili partnerom jer su vam tinejdžeri stalno u blizini. Ti tinejdžeri ili mladi ljudi završe kao moroni'.

Carla je dodala da iako su njezina djeca 'dobra djeca', zabrinuta je da će, ako ne izađu vani i ne iskuse svijet sami, završiti 'kao idioti'. 'Moja su djeca dobra, ali dovoljno su stari da budu samostalni i ako ih previše mazimo i pazimo, oni završe kao debili', rekla je.

VEZANI ČLANCI: 

Dakle, što njezina kći misli o svemu? Pa, na sreću svoje mame, ona jedva čeka! Očigledno, život pod njezinim krovom dolazi s mnogom restrikcijama poput toga da navečer mora biti zbog svoje male sestre i da joj se ne dopušta zabave ili dolazak prijatelja.

No, komentatori na društvenim mrežama osudili su Carlu jer je stavila svog partnera prije svoje djece. 'Tužna stvar je što ona nije jedina 'majka' koja bi stavila muškarca ispred svoje djece. Pomaknuo bih nebo i zemlju za svoju djecu, oni će zauvijek doći ispred svih!', rekao je jedan, a drugi dodao: 'Moj sin ima 28 godina i volim što je kod kuće'.

VEZANI ČLANCI: 

'Ako se želi iseliti, dobro... ali izbaciti svoju tinejdžericu jer imaš muškarca – to nikako', zaključio je treći. Ipak, neki su stali i na Carlinu stranu pa je tako netko napisao: 'Ima smisla. Imao sam 17 godina kad sam otišao i nisam dobio ništa od roditelja, tako da je ona sretnica', a drugi dodao: 'Većina tinejdžera bila bi oduševljena ovakvom prilikom! Dobra mama, ako mene pitate, priprema je za budućnost'.

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

 

Komentara 3

5S
505.scrtom
18:24 01.02.2024.

logično, što su djeca duže kod roditelja to im se manje da napustiti topli dom.

MO
montello
09:34 02.02.2024.

cim navrsis 18 snadi se

Avatar Bill Carson
Bill Carson
16:58 01.02.2024.

Sine, evo ti 100 milijuna eura i gubi se. :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije