Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li i vama?

Ovo je najdraža seks poza svih generacija, otkriva istraživanje

shutterstock
15.10.2023.
u 19:30

Jedna generacija voli i analni seks.

Bilo da je to na način koji odgajaju djecu i kućne ljubimce, hoće li stupiti u brak te kako kupuju svoje domove, milenijalci i boomeri ne slažu se oko svega. No, što se tiče spavaće sobe, novo istraživanje pokazalo je da se slažu oko jedne stvari - najdraže seks poze, kako piše PureWow.

Bespoke Surgical anketirao je 100 Amerikanaca u raznim demografskim kategorijama i svih 50 država kako bi otkrili najdraže seks poze, a rezultati su pokazalo 5 najdražih:

VEZANI ČLANCI: 

  1. Pseća poza
  2. Misionarska
  3. Kaubojka
  4. Obrnuta kaubojka
  5. Lotus

Prema istraživanju, pseća poza je najbolja zbog dubljeg prodiranja, što može biti idealno za veću stimulaciju prostate ili g-točke. Iako svi vole ovu pozu, svaka generacija je prakticira u različitoj količini. Dok Gen Z i milenijalci to rade oko 10 puta mjesečno, boomeri je prakticiraju samo šest puta.

VEZANI ČLANCI: 

Što se tiče vrste seksa, Gen Z nadmašuje svaku drugu generaciju analnim seksom: ukupno 37 posto ispitanika izvještava da imaju analni seks jednom tjedno ili više, dok više od polovice ispitanika Gen Z (55 posto) imaju analni seks jednom tjedno ili više. Zapravo, prema istraživanju, 52 posto boomera nikada nije imalo analni seks, dok 19 posto ispitanika generacije X i 20 posto milenijalaca nikada nije imalo analni seks.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije