Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vibratori, dugovi

Ovo je 6 tajni koje žene kriju od svojih muškaraca

Žena s prtom preko usta
Foto: Thinkstock
23.06.2014.
u 20:54

Sigurno ste jednom dotakli te teme i upitali je: S koliko si ih spavala?

Kada voli, žena će muškarcu dati i "tijelo i dušu".

Ali neke će stvari ipak zadržati samo za sebe. Ali prije nego postanete potpuno znatiželjni, imajte na umu da je bolje neke stvari ostaviti- tajnama!

1. Njena seksualna povijest je tajna

Sigurno ste jednom dotakli te teme i upitali je: S koliko si ih spavala? I dobili ste odgovor, lakšim ili težim putem. Ali rijetko kada će taj odgovor biti zaista iskren. žene će ili preuveličati tu brojku ili smanjiti jer ne žele da ih se osuđuje.

- Ako kaže da je imala "premalo " partnera to će je prikazati neiskusnom, a ako kaže previše stvorit će o njoj sliku...Pa znate već..Zato je najbolje da ova tema i ovaj podatak o broju bivših seksualnih partnera koje je ONA imala ostane tajna, kaže stručnjakinja za veze Rachel DeAlto za Men`s Health.

2. Ima dugova

U današnje vrijeme rijetko tko nema dugova, ali ako ona krije svoje to znači da joj je zbog toga neugodno i osjeća krivnju, tvrdi stručnjakinja Terri Orbuch. Financijski problemi u vezi čest su uzrok razvoda pa je razgovor o financijama jako bitan, posebice ako ste u vezi dulje vremena. Razgovarajte, nemojte se osuđivati ako postoje financijski problemi.

3. Uhodi svog bivšeg na Facebooku

Foto: Frank May/DPA/PIXSELL

Foto: Pixsell

Ako često prati što se događa s njenim bivšim putem društvenih mreža to može biti pogubno za vašu vezu. To može značiti da nije načisto s osjećajima prema bivšem ili u vezi s vama ne dobiva sve ono što joj je potrebno da bude sretna, kaže DeAlto. Nemojte je optuživati da je "uhoda" već je upitajte što je to plaši u vezi s vama i kako prošle veze utječu na ovu, preporučuje stručnjak Paul Hokemeyer.

4. Koristi vibrator....Često

Zašto žena šuti o tome? Brine se da će spoznaja da ima "pomoćnika" povrijediti muškarčeve osjećaje. Brine se da njen izabranik ne stegne dojam da joj " on nije dovoljan" u krevetu i da ne zna zadovoljiti. Ali stvarnost je drugačija. Kada koristi vibrator sasvim sama, ona je skroz usredotočena samo na svoj vlastiti užitak, a ne zajednički. Ne morate znati što se događa između nje i vibratora, ali možete je zamoliti da se zadovolji ispred vas da dobijete uvid u to što je stavrno izluđuje.

5. Ne izgleda uvijek "savršeno"

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ona želi da je vi vidite u najljepšoj verziji sebe. Dopustite joj da zadrži tu svoju tajnu za sebe i da za vas uvijek želi biti lijepa i poželjna. Ako želite da se osjeća ugodno i u što prirodnijom izdanju, kada legne u krevet bez trunke šminke recite joj da je lijepa.

6. Uživala je i u boljem seksu

Naravno, samo u fizičkom obliku. Ako ovu tajnu drži za sebe moguće je da postoji neki problem o kojem se ne razgovara i da to dovede do rjeđeg seksa. Parovi koji su zadovoljni seksualnim životom 65 % su sretniji zajedno u odnosu na parove nezadovoljne seksualnim životom, pokazalo je istraživanje iz 2011. godine objavljeno u časopisu Journal of Sex & Marital Therapyone. Nemojte je pitati je li zadovoljna seksualnim životom, što će drugo odgovoriti nego potvrdno. Umjesto toga, radije je pitajte želi li nešto promijeniti i poboljšati.

>>'On ne zna s koliko muškaraca sam spavala'

>>Žene priznale: Od naših nas muškaraca više uzbuđuje novi par - štikli!

Komentara 2

DU
Deleted user
07:13 24.06.2014.

Uvijek volim kliknut na ovakav blesavi clanak da se malo nasmijem. Pazi oni su napravili studiju da dokazu da su parovi koji više uzivaju u seksu sretniji od od onih koji manje uživaju u seksu. Odlična studija. Sad nek naprave jednu studiju tko je sretniji, onaj tko svaki dan jede svježi kruh i raznovrsnu hranu ili onaj tko svaki dan jede kruh i vodu. Baš me interesira što će istraživanje pokazati. Ja npr. ne mogu niti naslutiti kakvi bi bili rezultati. Toliko parametara, toliko nepoznanica, uh, glava me boli od starog i svjezeg kruha!!!!

IM
Immanuell
08:46 25.06.2014.

SAD je zemlja s najviše blesavih zanimanja, struka i stručnjaka, posebno su zanimljivi oni "stručnjaci" što njihove dibiduse od ljudi uče kako da žive i štede. Na istom tragu su i ovi "stručnjaci", samo treba pročitati članak, sve vrvi od stručnjaka i prodavača magle, a oni što pametuju o očiglednim stvarima koje uopće ne treba glasno izreći jer ih se podrazumijeva su posebna priča. Npr., trebaš imati ne znam kakvu diplomu da bi konstatirao kako nije dobro za vezu ako bolja polovica stalno uhodi svog bivšeg na Facebooku...... Dobro jutro, ako nekome treba "stručnjak" i časopis da bi ovo apsolvirao, tada se taj treba upitati je li uopće mentalno zdrav. Američki prodavači magle, stupovi poremećenog i tupavog društva koje nije u stanju samo živjeti bez uplitanja učitelja života, nego traži nebulozne savjete iako dobro zna odgovore. Eldorado za pametne koji znaju manipulirati većinom ograničenih morona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije