Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promijenite rutinu

Trikovi kojima parovi mogu osvježiti svoju vezu, a ne uključuju skupe večere i putovanja

shutterstock
04.02.2020.
u 13:55

Ako je u vašoj vezi došlo do monotonije i držite se starih tradicija koje ste stvorili kroz godine, unesite svježine ovim idejama za spojeve kod kuće.

Izlasci na večere, kave i u kino su vrlo česti, pa znaju dovesti do monotonije i prevelikog troška novaca. Svoju vezu možete osvježiti spojevima kod kuće. Evo nekoliko ideja.

Ugođaj
Postavite svijeće na stol i koristite eterična ulja za romantiču atmodferu i miris kod kuće. Ako želite ekstra romantiku možete postaviti balone i latice ruža. Pripremite omiljenu hranu i piće i uživajte u opuštenoj večeri na koju nećete potrošiti puno novaca. Odmaknut ćete se od rutine odlaska u isti restoran, ali i dugog spremanja - kod kuće uvijek možete biti u pidžami i opušteniji.

Na otvorenom, a kod kuće
Nemojte zanemarivati prostore kao što su balkon, dvorište ili vrt - u njima možete napraviti savršeni spoj. Gledanje zalaska ili izlaska sunca, gledanje zvijezda na travi ili igranje društvenih igara uz omiljene grickalice na otvorenom - što vam više treba?

Piknik u dnevnom boravku
Ako je vani ružno vrijeme ne znači da ne možete imati piknik spoj. U dnevnom boravku postavite dekice i jastuke, a za jesti pripremite finger food, koktele ili cijeđene sokove. Svijećama ili prigušenim svijetlom možete napraviti intimniju atmosferu.

Maraton filmova
Cjelovečernje gledanje filmova i nije neka novost u svijetu spojeva, ali uvijek ispadne savršeno. Odaberite nekoliko filmova, obucite pidžamu, ispecite kokice i uživajte bez da trošite veliki iznos novaca. 

Kupka
Stras možete vratiti na vrlo jednostavan način - napravite kupku i opustite se zajedno. Ovakva večer probudit će nostalgiju za prijašnjim vremenima ako je u vašoj vezi došlo do monotonije. Eterična ulja i latice cvijeća doprinjet će romantičnom ugođaju.

Ples i društvene igre
Otvorite bocu vina, pustite vaše najdraže zajedničke pjesme i plešite po kući. Ples i glazba smanjuju razinu stresa i stavljaju osmijeh na lice. Zabaviti se možete i igranjem društvenih igara ili pripremom spa večeri kod kuće. Opuštanje masažom nikada ne može biti loše.

Ljubavne savjete potražili smo kod kumica s placa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije