Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebno dobro razdoblje

Ovim će se horoskopskim znakovima u ovoj godini zaista osmjehnuti sreća!

sreća
pixabay.com
15.03.2022.
u 07:00

Škorpione u 2022. također očekuju brojne avanture u ljubavnom životu koje će ovu godinu učiniti zabavnijom od svih do sada

Već smo zakoračili u 2022. i astrolozi su nam otkrili kakva će ona za koga biti, a čini se da ova četiri znaka očekuje najviše sreće:

1. Vaga

Vaga će u 2022. godini biti posebno sretna u svom ljubavnom životu. Njihove će ljubavne veze biti čvršće nego ikad, a slobodne će Vage već u ovom mjesecu iznenaditi neko novo poznanstvo. Osim ljubavi, imati će i mnogo prilika za ostvarivanje ciljeva i snova u poslu i ne smiju ih propustiti.

  Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet:

sreća
1/6

2. Škorpion

Škorpione u 2022. također očekuju brojne avanture u ljubavnom životu koje će ovu godinu učiniti zabavnijom od svih do sada. Slobodnim se škorpionima smiješi nova ozbiljna veza, dok će oni koji su već u njoj dosegnuti novu razinu intimnosti sa svojim partnerima. Također, zvijezde im predviđaju i unapređenje ili podizanje na poslu.

3. Blizanci

Ovo će biti jedna od najboljih godina za Blizance. Već će im se u siječnju i veljači početi ostvarivati ​​dugo sanjani snovi. U poslu će sve biti posloženo baš kako su zamislili, a zauzeti mogli bi se zaručiti, dok će slobodni konačno pronaći onu savršenu osobu za sebe.

4. Ovan

Rođene u znaku Ovna 2022. godine čekaju mnoge promjene i hrabri novi početci. Napokon će pronaći posao iz snova koji će ih u potpunosti ispuniti, a sreća bi im se mogla osmjehnuti i na ljubavnom planu. Upoznat će osobu koja će dijeliti njihove interese i snove i koja će im godinu uljepšati, piše portal Mind Body Green.

Pogledajte detaljni horoskop za Blizance u 2022. godini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije