Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za ljepotu

Ovi beauty tretmani stoje više od vaše stanarine

Kim Kardashian
Foto: Instagram
28.01.2015.
u 13:41

Od cijena ovih 6 tretmana zavrtjet će vam se u glavi

Nije tajna da si zvijezde mogu priuštiti luksuzne tretmane.

Za neke od njih treba imati dobra poznanstva, za neke mnogo strpljenja zbog duge liste čekanja, a za neke jednostavno debeo novčanik. Portal Fashion.hr donosi listu vrtoglavo skupih tretmana koje celebrityji naprosto obožavaju.

Ted Gibson frizura

Najdraži frizer zvijezda, kao što su Anne Hathaway i Angelina Jolie, osobno će vam oprati kosu, izmasirati vam vlasište i ošišati vas za 1200 dolara (8.300 kn). Ovakav luksuz mogli bi si priuštiti tek rijetki među nama, a vrijedi li toliko ovaj prestižan tretman kose, prosudite sami.

Vampirski tretman lica

Ovaj je tretman lica popularizirala starleta Kim Kardashian, a uključuje upravo ono što ste mislili: ljudsku krv. Iako ovo nije najskuplji tretman lica, svakako je među najkontroverznijima i stoji 1500 dolara, odnosno 10.000 kuna. U ovome tretmanu, poznatom i kao Dermapen tretman, koristi se krv klijenta koja se prvo ekstrahira, a zatim ponovo injektira u lice kako bi se postigao mladenački izgled.

Masaža 20 ruku

Ako još niste čuli za ovaj tretman, pripremite se da doznate nešto o vjerojatno najugodnijem tretmanu masaže. Naime, u hotelu Grand Wailea u Mauiju, za 4000 dolara, tj. 26.500 kn možete dobiti tretman relaksirajuće masaže pri kojem vas masira čak 20 ruku, odnosno 10 terapeuta.

HD dijamantni/rubin tretman lica

Kozmetičar slavnih Scott Vincent Borba kreator je izuzetno skupog tretmana za lice s pilingom koji doslovno uključuje trljanje klijentova lica komadićima dijamanta i rubina. Tretman koji obožava Milla Kunis završava sa svilenom parafinskom maskom i korištenjem svjetlosne terapije za pomlađivanje lica. Cijena? Prava sitnica od 7000 dolara, odnosno 46.500 kuna.

Cijelu listu tretmana koji stoje pravo malo bogatstvo potražite na portalu Fashion.hr

 >>5 'tajni' koje plastični kirurzi otkrivaju svojim prijateljima

>>5 jednostavnih načina da sami izbijelite svoje zube

Komentara 2

Avatar ucjena
ucjena
17:03 28.01.2015.

samo ih derite, hoce biti ljepse nego st ih je bog stvorio,

PA
Paton
18:15 28.01.2015.

nebi im pomogo ni čarobni štapić od čarobnjaka iz oza hihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije