Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni trendovi

Ove se jeseni nose zakovice, pune pete i resice

Deichman
Foto: PR FOTO
22.09.2016.
u 11:07

Utjecaj 70-ih u jesensko-zimskoj kolekciji prisutan je kod antilop ili “chelsea” čizmica u smeđoj, sivoj i crvenoj boji, koje su obogaćene obrubima od krzna i punim petama.

Rockerski detalji kao što su zakovice, pune pete i resice glavni su motivi nove Deichmann kolekcije za jesen i zimu 2016/2017 koja je predstavljena modnom revijom u Booze & Blues baru.

Nezaobilazna crna i elegantna siva omiljeni su tonovi nove kolekcije baš kao i tople zemljane i crvene nijanse. Ove sezone nose se cipele na visoke pete, čizmice i pune pete.

Nadolazeća modna sezona neće proći bez motorističkih čizmica ukrašenih vezicama, patentnim zatvaračima i kopčama koje svaki komad obuće ili modnog dodatka pretvaraju u rockerski. Nježnije rockerice vjerojatno će birati motorističke čizmice s platformama ili obrubom od ukrasnih kamenčića. Radi li se o naglašenim potplatima, četvrtastim ili tankim visokim petama – crne čizmice su vječne.

Utjecaj 70-ih u jesensko-zimskoj kolekciji prisutan je kod antilop ili “chelsea” čizmica u smeđoj, sivoj i crvenoj boji, koje su obogaćene obrubima od krzna i punim petama.

Predstavljene su i torbe za nadolazeću jesen i  zimu, a posebno se ističu ležerne torbe preko ramena s resicama modernoga boho stila. 

>>Pogledajte u čemu šeću žene na ulicama Šibenika

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
16:28 22.09.2016.

odoh se zakovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije