Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Ovaj briljantan trik otkriva kako iz boce iscijediti i zadnju kap kečapa

Casey Rieger
22.09.2023.
u 09:30

Ovaj Inventivan trik dosad je prikupio 52,7 tisuća pregleda i 2,7 tisuća lajkova.

Svima nam se nekad dogodilo da smo zaboravili kupiti novu bocu kečapa, a nikako iz stare ne možemo iscijediti one posljednje kape. Udarate, stišćete i tresete bočicu, ali samo mala količina izlazi van – unatoč činjenici da možete vidjeti da se iznutra krije još dosta umaka. Zvuči poznato? To je scenarij s kojim smo svi dobro upoznati, ali, srećom, jedna je žena na TikToku pronašla rješenje kako iz bočice kečapa iscijediti i onu zadnju kapljicu, prenosi Metro.

Casey Rieger je podijelila prilično jedinstven trik koji će olakšati vaše muke s kečapom. Prvo pokazuje kako, kao i većina ljudi, udara čepom boce po ruci kako bi se kečap iscijedio. Ali, naravno, uspijeva dobiti samo nekoliko kapi. Zatim, uzima bocu u ruke i počne raditi kružne pokrete tako da čista sila gravitacija gurne sav kečap na čep.

 

@caseyrieger or could always just buy a new bottle but 🤷‍♀️ #ketchup #heinz #lifehack ♬ original sound - Casey Rieger

Ovaj Inventivan trik dosad je prikupio i 2,3 milijuna lajkova. Iako su mnogi bili oduševljeni ovom metodom, jedan se korisnik prisjetio situacije iz svog djetinjstva zbog koje upozorava na mogući nered: 'To sam radio kad sam bio mali. Zatim se jednom otvorio čep usred zamaha. Nikad više'. Ali, većina ljudi ipak je pisala kako je trik genijalan i kako ga jedva čekaju isprobati.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije