Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegavajte ga

Ovaj božićni poklon žene najviše mrze, a evo što možete kupiti umjesto njega

shutterstock
25.11.2020.
u 16:30

Muškarci često čekaju zadnji tren da nabave božićne poklone za svoje partnerice, a onda kupuju poklon koji ženama nije baš drag.

Postoji jedan božićni poklon koji žene najviše mrze dobivati, a možete ih pronaći gotovo u svakoj trgovini - poklon paketi koji sadrže male hidratantne kreme, sapune za tijelo, parfeme i slične stvari, prenosi Daily Mail.

Na Facebooku je osvanula objava u kojoj se mole muškarci da svojim ženama ne kupuju poklon-pakete za ovaj Božić te je podijeljena više od 300 tisuća puta, pokazavši kako ovi proizvodi stvarno nisu popularni.  

Ovo su najčešće pogreške koje radite kada nanosite parfem:

1/6

Ovi pokloni uvijek postaju prenamijenjeni. Većina ih žena pokloni nekome drugome ili traži zamjenu u trgovini. Neke su čak otkrile da su takve poklone prodale na društvenim mrežama i s tim novcem si kupile nešto bolje. 

Međutim, izuzetak od ovog pravila čine paketi s proizvodima njezine omiljene marke. Muškarci tu nikako ne mogu pogriješiti, ali prvo trebaju provjeriti koji proizvod im je pri kraju ili kojeg više nemaju te se usredotočiti na kupovanje upravo tih stvari. 

Ipak, prema prijašnjim istraživanjima provedenim od raznih trgovaca, postoji nekoliko poklona koje svaka žena želi ispod svog bora:

Nakit
S njime ne možete pogriješiti, a jednim pogledom u modne dodatke svoje partnerice, saznat ćete kakav je njezin stil i kakav nakit voli. Uz to, ne možete pogriješiti ni s veličinom jer je većina nakita univerzalne veličine, a ako kupujete prsten, uvijek možete uzeti njezin stari kao primjer. 

Odjevni predmeti
Žene itekako vole dobivati odjeću za Božić, ali pripazite da to nisu neke generalne stvari te da se uklapaju u njezin stil. Najbolje bi bilo da slušate što komentira prilikom prolaska pored izloga dućana te zapamtite što joj se sviđa. I naravno, pazite da kupite odgovarajuću veličinu.

Wellness paket
Odličan za cjelokupno opuštanje i odmor od užurbanog života, obaveza i posla. Ovaj poklon idealan je za sve žene, ali pogotovo za majke kojima je potreban odmor od djece i svih njezinih obaveza. 

Sitnice
Kombinirajte poklon s njezinim omiljenim malim stvarima, poput slatkiša. Tako ćete sami napraviti originalan poklon koji će joj se sigurno svidjeti.

Bez struganja otopite led sa stakla u nekoliko sekundi:

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
22:23 25.11.2020.

Ja ću supruzi kupiti slikovnicu Jelene Veljače. Jesam ženskopravan, ha?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije