Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično

Ova je baka odlučila proslaviti svoj 100. rođendan sa stilom

davers court
30.09.2019.
u 14:16

Svi su se potrudili ispuniti joj želju, a ona je jednostavno htjela pokazati kako nikada nije kasno za avanture

Olwyn Hopkins je štićenica doma za starije i nemoćne Davers Court u Engleskoj, a za 100. rođendan je dobila pravo malo iznenađenje. Ponovno je, nakon 82 godine letjela zračnom jedrilicom

Foto: davers court

Prvi puta je letjela u zračnoj jedrilici kada je imala samo 19 godina, a ljudi iz doma su joj odlučili ispuniti želju da ponovi let. 
"U
vijek potičemo naše štićenike da žive život punim plućima. Bez obzira radi li se o pomoći u vrtu ili pak letenju avionom", rekao je voditelj doma Sharlene Van Tonder te dodao kako su htjeli pomoći ispuniti ovu želju Olwyn. 

Olwyn je rekla: "Bio je prekrasan dan i bila sam sretna što ponovno mogu letjeti. Odlično sam se zabavila u zraku, a željela sam pokazati kako svi mogu doživjeti avanture, bez obzira na godine. Ovoga puta sam se osjećala uzbuđeno, a ne nervozno. Ovo je bio odličan način za proslaviti 100-ti rođendan", piše Pretty 52

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije