Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otvoren još jedan Top Shop dućan u središtu Zagreba

Top Shop
Foto: Promo
1/10
PR
Autor
PR članak
23.07.2018.
u 14:49

Tvrtka Studio Moderna, vlasnik brandova Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx i Rovus prepoznata je odavno po svojim proizvodima koji svakodnevicu čine lakšom i jednostavnijom

U ponedjeljak, 23.7., u točno 11 sati, Top Shop je otvorio vrata svoje 30. trgovine u Hrvatskoj, u samom srcu Zagreba, u Importanne Centru.

Samo otvorenje obilježeno je slavljem kojem su prisustvovale mnoge poznate osobe, brand ambasadori: voditeljica Ana Miščević, poznati chef Tomislav Špiček i glumci Mirna Medaković i Hrvoje Kečkeš koji su se i sami uvjerili u kvalitetu proizvoda koji su postali neizostavni dio njihove svakodnevice.

Tvrtka Studio Moderna, vlasnik brandova Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx i Rovus prepoznata je odavno po svojim proizvodima koji svakodnevicu čine lakšom i jednostavnijom.  Novootvorena Top Shop trgovina u centru Zagreba pridružila se nizu od, sada već 30 Top Shop i 2 specijalizirane Dormeo trgovine diljem Hrvatske, kako bi kupcima omogućila jedinstveno iskustvo lake, dostupne i kvalitetne kupovine.

"Iznimno smo ponosni što su kupci prepoznali naše brandove Top Shop, Delimano, Dormeo, Walkmaxx, Rovus kao brandove iznimne kvalitete i nas kao one koji ima zaista uvijek pokušavaju pružiti najbolje proizvode, za cijelo kućanstvo, ali i osobnu njegu i što nas smatraju dijelom svoje obitelji. Zbog toga smo im neizmjerno zahvalni i vjerujemo kako ćemo im i na ovaj način, otvorenjem još jedne Top Shop trgovine, baš na ovoj lokaciji biti još dostupniji." – istaknula je gospođa Natalija Kozina, Retail Managerica.

Više informacija o Top Shop proizvodima potražite u svim Top Shop prodajnim mjestima ili na www.topshop.com.hr

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stipan
16:48 23.07.2018.

Dali se u Hrvatskoj što proizvodi ili se samo otvaraju dućani da bi se stvarali dugovi i potrošačko društvo .

TH
thu
17:02 23.07.2018.

Tko uopće kupuje tamo? Njemački penzići?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?