Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalno

Otkrivamo tko je učiteljica koja je djeci dala najbolju domaću zadaću

29.06.2019.
u 13:23

"Reci nekome da ti je drag.", "Nauči barem jednu društvenu igru", samo su neki od zadatka za ljetne praznike

Domaća zadaća koju je jedna sjajna učiteljica svojim učenicima "zadala" za ljetne praznike proširila se munjevito internetom. 

“Vidi bar jedan izlazak sunca.”
“Ostani u kontaktu s nekim od svojih prijatelja iz razreda!”
“Hodaj neko vrijeme bos po travi!”
"Reci nekome da ti je drag."
"Nauči barem jednu novu društvenu igru."
"Gledaj oblake."

To su samo neki od zadataka koje je učiteljica Selma Hasanović Mešić iz OŠ Kalesija u Bosni i Hercegovini zadala svojim učenicima. 

Domaća zadaća koju je učiteljica podijelila učenicima
Foto: Facebook Beki Routledge


Genijalnu smo učiteljicu odmah kontaktirali, riječ je o skromnoj i samozatajnoj osobi. Potvrdila je kako je to zadala učenicima, no dodala kako ona nije originalna autorica cijelog popisa, već je samo prilagodila ono što je našla na internetu.


 

- Ovu domaću zadaću, koja kruži internetom, sam ja zadala svojim učenicima (jer sam smatrala, poznavajući ih, da im takva zadaća treba). Zadatke za domaću zadaću sam našla na internetu i malo prilagodila uzrastu svojih učenika. Ovo nije trebalo biti javno i inovativno niti je trebalo zauzimati medijski prostor. Zadaću sam zadala svojim učenicima isključivo jer sam mislila da je to SAMO domaća zadaća i ništa više.
Međutim, kad sam vidjela da su roditelji oduševljeni, onako, usputno, kao i mnoge stvari, list koji sam otkucala, isprintala i podijelila učenicima sam fotografirala i postavila na svoj Facebook profil - rekla je učiteljica Selma Hasanović Mešić.
Sudeći prema reakcijama roditelja (a mnogi su ustvrdili kako ih je ovaj popis dirnuo do suza te kako bi trebalo biti više ovakvih učitelja i profesora) i djece, zadaća je pun pogodak!

Komentara 14

Avatar Apsalar
Apsalar
13:56 29.06.2019.

Budi ne blokiran barem tjedan dana na VL.

DU
Deleted user
16:02 29.06.2019.

Bravo učiteljice. Podržavam te 100%. Niti jednom riječju nije spomenula politiku, podjele, bjedu i jad. Želim da tvoji đaci budu istinski ljudi.

KS
Ksantipa
16:23 29.06.2019.

Fantastično!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije