Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERNET PODIVLJAO

Majka podijelila pitanje iz domaće zadaće svoje kćeri: Znate li ga vi riješiti?

Domaća zadaća
Foto: Shutterestock
24.06.2019.
u 13:14

Nije znala odgovoriti na pitanje, pa je odlučila otići u školu kako bi razgovarala s učiteljicom...

Jedna je majka zaprepastila ljude kada je podijelila fotografiju domaće zadaće svoje osmogodišnje kćeri. Majka nije znala odgovoriti na jedno od zadanih pitanja te je odlučila otići u školu kako bi razgovarala s učiteljicom. Pitanje je glasilo: ''Janell ima 15 pikula. Izgubila je neke od njih. Koliko ih sada ima?''

Foto: Facebook Beki Routledge

"Zovem se Dusty Sappington i majka sam dvoje djece. Izzy je osmogodišnje dijete s disleksijom koje pohađa privatnu školu. Nisam znala odgovoriti na pitanje koje je dobila za domaću zadaću", napisala je na Facebooku.

"Danas sam razgovarala s njezinom učiteljicom koja mi je rekla da su učenici mogli sami osmisliti svoj odgovor", dodala je.

Brojni su korisnici bili šokirani vidjevši ovo pitanje ne znajući kako odgovoriti na njega, a nisu bili zadovoljni ni rješenjem koje je predložila učiteljica. 

"Ovo nije normalno. Još se čude zašto djeca danas imaju problema s razumijevanjem", "Mislim da ovo previše zbunjuje djecu", "Matematika bi trebala biti matematika, a ne teologija", komentirali su neki korisnici.

Međutim, jedna je učiteljica stala u obranu ovog pitanja.

"Ja sam učiteljica i voljela bih čuti svako moguće rješenje ovog pitanja. Svakodnevno postavljam takvu vrstu pitanja svojoj djeci i njihovi odgovori me uvijek razvesele. Volim kada djeca sama predlažu rješenja", napisala je učiteljica. 

Ključne riječi

Komentara 23

AR
Archangel711
15:12 24.06.2019.

MRAMORI!!!!???? Opet google translate!!! Klikeri, špekule, pikule! MRAMORI

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
16:11 24.06.2019.

Trebalo je položi silne ispite znanja kod u ova tipa Zakošek... Mramorni kažete... svaka čast

Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
15:34 24.06.2019.

U cemu je problem..? Tocan odgovor je : “manje od 15”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije