Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrili smo kako nikad lakše postaviti slike, crteže i zidne dekoracije na zidove

Stas sustavi za vješanje slika
Foto: Promo
1/5
26.01.2021.
u 09:28

Stas sustavi za vješanje slika za svaki zid

Umjetnine, crteži, slike i ostale zidne dekoracije nikada nije bilo jednostavnije objesiti na zid. Fleksibilna rješenja renomiranog proizvođača galerijskih šina su fleksibilno rješenje za svaki ugostiteljski objekt, ured, galeriju ili dom. Provjerite pet glavnih razloga zašto su baš njihovi sustavi vješanja savršen odabir za svaki zid.

1. Oštećeni zidovi su stvar prošlosti

Jednom kada zabijete čavao i postavite sliku, iza nje ostaje trag. Rupe u zidu nisu nimalo primamljive vašim gostima, što vam samim time stvara dodatni posao jednom kada se odlučite na preuređenje. Sve da želite tek malo zaokrenuti namještaj, morat ćete razmisliti gdje staviti biljke, umjetnine i slike s postojećih pozicija na zidovima.

Odlučite li se za STAS galerijske šine, vrlo brzo i jednostavno možete zaokrenuti dekoracije u vašem prostoru. Jednom postavljene slike možete presložiti iznova bez upotrebe alata ili čavala. Samim time više nikada neće oštetiti zidove.

Foto: Arena Hospitality Group

2. Jednostavno postavljanje

Postavljanje galerijskih šina je vrlo jednostavno. Sve što vam je potrebno je tek malo truda i par spretnih ruku. Nakon što su STAS galerijske šine postavljene, promjena dekoracije zidova s vašim slikama ili fotografijama postaje mačji kašalj. Razlog tome leži u nitima za slike i odgovarajućim kukama. Sve što trebate je objesiti jednu ili više dekoracija na vodilicu i to je to. Drugim riječima, ovo je ulaganje od kojega imate trajnu korist.

Dobra vijest je da STAS galerijske šine možete postaviti na sve vrste stropova i zidova. Ovaj patentirani sustav vješanja slika možete lagano postaviti sami, a ako želite prepustiti ovaj posao profesionalcima – STAS će to učiniti za vas.

3. Sustavi dolaze i s rasvjetom

Ako želite stvoriti ugodnu atmosferu, STAS sustav s rasvjetom dodat će notu topline vašem prostoru. Zahvaljujući laganom svjetlu od 12V, koje se fleksibilno može uperiti bilo kojem smjeru, postići ćete nenametljivu rasvjetu u prostoru. Uz pomoć ovakvih sustava uz željeni izgled pružate svojim gostima i dozu intime te odmor za oči od jakog svjetla.

Foto: Arena Hospitality Group

4. Decentna rješenja i beskonačne mogućnosti

Iako je riječ o vrlo snažnom sistemu za vješanje slika, STAS galerijske šine izgledaju vrlo profesionalno i decentno. Tanke niti na kojima stoje vaše zidne dekoracije, gotovo su neprimjetne. Štoviše, daju poseban šarm prostoru u kojemu se nalaze.

Važno je imati i na umu da se trendovi mijenjaju, a uz galerijske šine imate beskrajne mogućnosti za uređenje. Gotovo ne postoji ideja koju u tren oka ne možete pretvoriti na vašem zidu. Zato je STAS pravo rješenje za sve one koji uživaju u kreativnim interijerima.

5. Elegantno uređenje, neovisno o stilu

Kako i samo ime govori, riječ je o galerijskim šinama. Donose sa sobom posebnu dozu elegancije, koja je inače bila predviđena samo za umjetničke izložbe. Dobra vijest je da zahvaljujući pristupačnim cijenama, širokom STAS asortimanu i vašoj dozi kreativnosti, možete vrlo lako doći do izuzetno elegantno uređenog prostora. Neovisno o stilu koji preferirate, sigurni smo da ćete pronaći pravo rješenje i inspiraciju za genijalno ukrašene zidne površine u vašem ugostiteljskom objektu, uredu ili domu.

Foto: Arena Hospitality Group

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije