Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Otkrila odličan trik kako zapakirati sir da se ne suši: 'Ne treba vam aluminijska folija'

shutterstock
01.02.2021.
u 07:00

Mnogi su ostali oduševljeni njezinim trikom, ali i željni da ga isprobaju

Nakon otvaranja sira, uvijek je važno dobro ga zapakirati kako se ne bi osušio. Iako većina ljudi koristi aluminijsku foliju, jedna žena otkrila je kako iskoristiti njegovo originalno pakiranje za bolje rezultate, prenosi Mirror.

Shannon je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem je objasnila što bi se zapravo trebalo napraviti nakon otvaranja sira i oduševila je mnoge. Naime, ona tvrdi da je najbolje zapakirati sir u njegovo originalno pakiranje, ali na drugačiji način. 

@athomewithshannon

Best LIFE HACK 💡 this should be part of the DIRECTIONS its so good!!! #lifehacks #hacks #tiktoktaughtme #learnontitkok #hack

♬ YRN (tik tok) - Tyler April

Ona sir odreže nožem dok je još u pakiranju, tako da joj ostanu dva četvrtasta dijela pakiranja. Zatim, kada završi konzumiranje, zamota ga u ta dva dijela tako da jedan dio pakiranja prekrije drugim. 

Mnogi su ostali oduševljeni njezinim trikom, ali i željni da ga isprobaju. - Ovo je odlično, pogotovo za ljubitelje sira - glasio je jedan komentar. - Zašto se prije nisam sjetila ovoga? Savršeno - komentirala je jedna korisnica. 

Otkrila odličan trik: Ako nemate kovanice, evo kako možete uzeti kolica za kupovinu:

1/2
Ključne riječi

Komentara 6

ZS
zspanco
09:45 01.02.2021.

Ima li igdje kakva ustanova koja prima na liječenje urednike i novinare poput ovih.

BI
Biouskoli91
07:25 01.02.2021.

Sokantno!

MO
montello
19:15 01.02.2021.

tvrdi sirevi su najbolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije