Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uzbuđenje

'Seksam se s našim stanodavcem kako ne bi morali platiti stanarinu, a suprug to obožava'

shutterstock
28.01.2021.
u 21:49

Sada je napokon sretna sa svojim seksualnim životom, ali boji se da će uzbuđenje brzo prestati.

- Suprug i ja smo u financijskom problemima nakon što je on izgubio svoj posao pa sam predložila da se seksam s našim stanodavcem kako ne bi morali plaćati stanarinu. Na moje iznenađenje, pristao je, a ja sam bila uzbuđena u tajnosti - napisala je jedna žena za The Sun. 

Ima 25 godina i sama se dijagnosticirala kao ovisnica o seksu, dok je njezin 30-godišnji suprug puno mirniji i imao je samo jednog seksualnog partnera - nju. Dogovorila se sa stanodavcem i započeli su njihovu aferu.

Psihoterapeutkinja otkrila zašto žene ne bi trebale nikada glumiti orgazam:

1/1

- Bio je to najbolji seks koji sam imala godinama. Bila sam presretna što je pristao. Čim sam se vratila u stan, moj suprug je znao što se dogodilo. Nije tražio detalje, a ni ja ih nisam htjela otkriti. No, moja avantura ga je uzbudila i imali smo najbolji seks u našoj vezi - nastavila je.

Sada je napokon sretna sa svojim seksualnim životom, ali boji se da će uzbuđenje brzo prestati. Pita se treba li svom suprugu predložiti da imaju otvoreni brak, odnosno da viđaju druge ljude, ali boji se da ako kaže ne, da će ga svejedno prevariti.

- Seks s nekim drugim muškarcem poboljšao je odnose vas i vašeg supruga, ali lako bi vas mogao razdvojiti. Ako sazna da vam nije dovoljan, to bi moglo uništiti njegovo samopoštovanje, koje je već krhko zbog gubitka posla. Sada se dinamika u vašoj vezi promijenila, morate se vratiti na istu duljinu iskrenim razgovorom. Ako imate različite nagone, možda ćete morati naučiti raditi kompromise. Možda biste umjesto da imate seks s drugim ljudima, svoje maštarije o tome mogli podijeliti sa suprugom kako biste začinili svoj seksualni život - odgovorila joj je Deidre.

Odličan trik kojim možete jače ugrijati prostoriju, ali ne i povećati račune!

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivica.vranjic
07:01 01.02.2021.

A onda je otvorila obrt... I posao je krenuo... I sad imaju love i za zgradu rentati.... Smečernjak!

MO
montello
18:09 29.01.2021.

dobro njoj dobro poslodavcu a isuprugu ne smeta haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije