Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo jednostavno

Otac otkrio odličan trik: Evo kako ponovno zapakirati kekse i spriječiti sušenje

TikTok
25.11.2020.
u 13:30

Stvar je u načinu otvaranja paketa i njegovom ponovnom korištenju.

Otvaranje novog paketa keksa znači i kraj njihove prvotne svježine, ali i dobar izgovor da cijeli paket pojedemo do kraja zbog straha od kvarenja. No jedan videozapis podijeljen na TikTok-u otkrio je kako jednostavno sačuvati njihovu svježinu i ponovno ih zatvoriti u vlastito pakiranje, kako prenosi Mirror.

Jade Hall podijelila je video u kojem je otkrila metodu kojom se služi njezin otac, a ljudi su oduševljeni.

@jademhall

Dads biscuit packet hack (were aware some people might already do this 😂) ##hack ##dad ##hacked ##fy ##fyp ##foryoupage ##foryou ##viral

♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

Umjesto da iskoristi crvenu ljepljivu traku za otvaranje paketa, ovaj otac vrh odreže nožem te sačuva njegov oblik. Tako vrh samog pakiranja može ponovno koristiti za zatvaranje te spriječiti sušenje keksa. On ga jednostavno okrene na drugu stranu te stavi na vrh keksa.

Video je pogledan više od 1,2 milijuna puta, a mnogima se trik svidio. - Tvoj tata je genijalac - komentirao je jedan korisnik, dok je drugi napisao: - Gdje je ovaj trik bio cijeli moj život? -

Majka napravila keksiće sinu za rođendan pa nasmijala mnoge:

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije