Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darujemo 6 kotizacija

Osvojite kotizaciju za najbajkovitiju utrku u Hrvatskoj

Ogulin trail
Foto: Promo
1/5
31.08.2018.
u 16:15

Ogulin trail inspiriran je likovima iz bajke – osvojite kotizaciju i uživajte u savršenom spoju izmišljenih likova i očaravajuće prirode

I ove se godine održava 5. Ogulin Trail, najbajkovitija utrka hrvatske trkačke scene i 7. kolo Trail lige centralne Hrvatske. Riječ je o jedinoj utrci u Hrvatskoj inspiriranoj likovima iz bajki, i to ni više ni manje nego bajki Priče iz davnine Ivane Brlić Mažuranić.

Utrka se održava u subotu 15. 9., a prijave se primaju do 4. 9. isključivo preko web-portala stotinka.hr. Tri su utrke u kojima se može sudjelovati, Kosjenka (13 km) i Regoč (33 km), a za male sudionike prvi je put organizirana utrka Tintilinić koja je namjenjena djeci do 14 godina.

Kao i svake godine, za najbolje u utrkama pripremljene su i bogate nagrade, a dolaskom na samo događanje doznat ćete i koje.

Utrka se održava u šumskim predjelima grada Ogulina te je tako idealna prilika da dan provedete u prirodi i da na svježem zraku upoznate ljepote ogulinskog krajolika.

Foto: Promo

Večernji za ovu utrku iz bajke daruje čak 6 kotizacija! Sve što trebate učiniti jest točno odgovoriti na naše pitanje! One najbrže nagradit ćemo kotizacijama.

Trčite stazama kojima kroče divovi, vještice i vile i dopustite da vam očaravajuća priroda ogulinskog kraja oduzme dah.

Dobitnici su:

Darko Štrobilius
Daria Koceić Trinajstić
Magdalena Čečura
Ivica Čajko
Žarko Horvat
Mišela Kovač

Čestitamo !

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije